reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hello Piękne Panie, ja wczoraj już nie dałam rady wejść na BB, w pracy ledwo dałam rady. Miałam 300 maili do nadrobienia i full bieżącej roboty, mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie powtórki z rozrywki:wściekła/y:
Marta, normalnie przez kolano Ciebie przełożę, co to za zamartwianie się kilogramami? Wyglądasz pięknie, brzuszek ładnie rośnie, Oliwierkowi na pewno dobrze jest. Po ciąży wszystko zleci nawet nie zauważysz kiedy. A Twój mąż jest idealny? Brzuszka nie ma? Żadnych zbędnych fałdeczek? Wątpię
Bobo, zupka chińska vifon, przypominają mi się czasy studenckie. Czasami nachodzi mnie na nią ochota, ale jak już to proszę M o zrobienie sałatki.
Bietka, ale w nocy wstajesz tylko na karmienie? Moja bratówka ma córeczkę w podobnym wieku to mówi, że mała budzi się tylko aby pociumkać cycka o 24, 3 i 6. Na razie jest cicha i niemarudna.
Justi, a masz już tą stronkę na allegro? pokrowce na tablety tez macie w ofercie?
Miłego dnia Kochane:-)

witam kobietki ja dzisiaj od rana miałam problem z włączeniem laptopa coś mu się poprzestawiało i od 7 rano walczyłam z tym no ale w końcu się udało u nas dzisiaj paskudna pogoda całą noc padało i dalej pada i pada nocke miałam też niezbyt udaną Ola się budziła kilka razy i ja też nie mogłam jakoś spać miałam za dużo miejsca w łóżku ....

Juz wiem co sobie przypomniałam jeszcze, Bobo na moim lapku to juz tyle rzeczy sie wylało, że szkoda gadać, ostatnio opił się winkiem czerwonym:-DPrzez chwilę nie reagowały niektóre klawisze, ale teraz śmiga, że hej.
Elfie, do kiedy Twojego męża nie ma?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo fajnie że m Ci lapka naprawił :tak:
Dzonka no nie jest idealny mały brzuszek też ma i ma obsesje na jego punkcie właśnie zaczął ćwiczenia

dziś musze do zusu jechać muszę zapytać czy im pocztą nie wysłać bo nie chce mi się już jeździć

dzoanko mi sie troszke zupki wylalo i sam sie wylaczyl i nie dzialal:( dopiero jak maz go rozkrecil i wyczyscil to dziala:) a moj maz ma takie kompa ze mozna go rzucic o podloge wylac szklanke mleka albo wody i dziala :)
marta mozna poczta:) musisz tylko poleconym zeby miec potwierdzenie:)

Martuś, z Twoim brzuszkiem on musi się pogodzić i tyle. WYjaśniłaś już z ZUSem te coraz mniejsze wypłaty?
Bobo, ale wczoraj plotkowałyście, nadal nadrabiam zaległości
Bietka, mnie też wzrusza ta reklama, ale ja generalnie należę do łatwo wzruszających się osób:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry