• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzieci są bardzo zajmujące zwłaszcza, że masz takie maleństwo moja panna nieustannie potrzebuje mojej uwagi już czasem brak sił na co innego a teraz jak już jest bardziej odważna i przy chodzeniu się puszcza co kończy się często upadkiem to jest histeria trwająca co najmniej 15-20 minut

jestem już po kolacji, wykąpana sobie leżę w łóżeczku
Bietka ja się tez wzruszam na tej reklamie
Madlen dobrej nocy
Bobo ja jadłam na kolacje jajka z majonezem
Wiola to badanie nie jest aż tak tragiczne nie jest pyszna ta glukoza ale da się przeżyć, u nas też jest obowiązkowe w sumie tylko Bobo go nie będzie mieć z nas wszystkich, ja się wybieram końcem miesiąca

Elfie ja kocham książki od zawsze jak mi sie Nastka urodziła to na czytanie miałam czas tylko w nocy i czytałam bo lubie była to dla mnnie forma odpoczynku do tej pory wieczorami jak zasnąć nie moge to czytam albo jak Nastka śpi w ciągu dnia zdarza jej sie jeszcze Bobo-dobranoc Aga-niby wiem i mam ta mniejhszą dawke która jest podobno mniej słodka ale jak sie naczytalam to już mam dość mąż mi mówi ty głupot nie czytaj tylko pójdziesz i tak musisz wypić ty dajesz cytryne?ja ide 24 na glukoze ja też już wykapana w łóżeczkuy leże

Aga już nie czytam ja mam tą mniejsza taka mi kazali ja chyba kupie kwasek cytrynowy nie będę sie cytryną bawić podobno nie wolno po badaniu chodzić a jak kiedyś by;lam na badaniach to były 2 dziewczyny na glukozie wypily i normalnie poszly do domu po 2 godz wrócily

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry