reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzieci są bardzo zajmujące zwłaszcza, że masz takie maleństwo moja panna nieustannie potrzebuje mojej uwagi już czasem brak sił na co innego a teraz jak już jest bardziej odważna i przy chodzeniu się puszcza co kończy się często upadkiem to jest histeria trwająca co najmniej 15-20 minut

jestem już po kolacji, wykąpana sobie leżę w łóżeczku
Bietka ja się tez wzruszam na tej reklamie
Madlen dobrej nocy
Bobo ja jadłam na kolacje jajka z majonezem
Wiola to badanie nie jest aż tak tragiczne nie jest pyszna ta glukoza ale da się przeżyć, u nas też jest obowiązkowe w sumie tylko Bobo go nie będzie mieć z nas wszystkich, ja się wybieram końcem miesiąca

Elfie ja kocham książki od zawsze jak mi sie Nastka urodziła to na czytanie miałam czas tylko w nocy i czytałam bo lubie była to dla mnnie forma odpoczynku do tej pory wieczorami jak zasnąć nie moge to czytam albo jak Nastka śpi w ciągu dnia zdarza jej sie jeszcze Bobo-dobranoc Aga-niby wiem i mam ta mniejhszą dawke która jest podobno mniej słodka ale jak sie naczytalam to już mam dość mąż mi mówi ty głupot nie czytaj tylko pójdziesz i tak musisz wypić ty dajesz cytryne?ja ide 24 na glukoze ja też już wykapana w łóżeczkuy leże

Aga już nie czytam ja mam tą mniejsza taka mi kazali ja chyba kupie kwasek cytrynowy nie będę sie cytryną bawić podobno nie wolno po badaniu chodzić a jak kiedyś by;lam na badaniach to były 2 dziewczyny na glukozie wypily i normalnie poszly do domu po 2 godz wrócily

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry