reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiolka ja jak slysze jak oni spiewaja to mnie az lzy staja w oczach tak mi sie oni podobaja.
maz jak wroci to rozkreci mojego kompa ale nie wiadomo co z tego bedzie :( a na nowy nas nie stac :( buuuu

Wiola mnie by tez krew zalala..ja lubie dzieci,ale bawic czyjes za free..nie dziekuje,moje tez nikt nie pilnowal :no:
a jak ona jeszcze slabo mowi po polsku i kloci sie z twoja..o niee..to nie dla mnie..

wlasnie wrocilam powyrywalam troche chwastow przy parkingu bo nikt by sie za to nie wzial, tylko kto mi to teraz gdzies wywiezie.... chyba zadzwonimy po kumpla z wanem bo pelno krzakow z kolcami i do naszego clio raczej nie wejda.

u nas tego badania chyba nie ma, przynajmniej ja nigdy nie mialam.

bobo nadrobilam watek i poszlam zrobic sobie zupke chinska:-D

ja juz nie wiem jak mam usiasc zeby mi bylo wygodnie:no: od kilku dni mam strasznie naciagniety brzuchol

moje dziecie do leniuchow nie nalezy co chwile czuje jakies tance, a najbardziej jak juz sie poloze i chce zasnac

dziewczynki czy wy tez macie takie klucia tak nisko ? mnie dzis wlasnie kluje co jakis czas na samym srodku tam nisko
scoti tylko nie idz w moje slady i kompa nie zalej jak ja to zrobilam

Bobo-bardzo ładnie śpiewają moze ci naprawi mąż:sorry2:lapka Madlen-ogólnie sie nie kłócą ale dzis chyba mialy obie biometr nie korzystny Scoti-to narobiłaś sie U mnie mąż był przed chwila u mechanika bo wrócil z pracy i coś mu sie z autem działo jak wraca tzn z oponami pojechał do wulkanizatora żeby je wyważyć i jak je tam wyważał to okazało sie że sa tak już wkończone że druty na wierzchu i powiedzial m że mieliśmy szczęście że nam nie pękly podczas jazdy bo to 2 przednie to byśmy sie zabili w tym aucie:no:

jak tam ?
ja zostałam sam bo mój pojechał już więc nie wiem co mam z sobą począć Ole już wykąpałam i położyłam spać, dzisiaj w dzień mi ładnie spała bo prawie 5godzin łącznie i teraz też bez problemu zasnęła.
w telewizji nic nie ma a spać to jeszcze trochę za wcześnie, a wy co tam robicie ??

wiolka to mieliscie ogromne szczescie:) co do kompa to maz w pracy naprawia ludziom wiec mam nadzieje ze i mojemu podola. a na serwis mi go nie wezma bo widac ze jest zalany w srodku wiec to moja wina :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry