reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo tutaj nie ma chyba tego badania,ale wPolsce mialam w kazdej ciazy 2razy
a co do ruchow,to moje dziecko tez jest leniwe..wczoraj wiecej sie wiercilo ale tak to..cichutko..raz po raz sie odezwie tak na 'odczepnego' i spokoj :tak:..albo sie pozniej rozkreci albo bedzie takie leniwe jak brat :-D
Wiolka a ile to dziecko ma lat ,ze ty musisz sie nim zajmowac ?
u moich tez czasami dzieciaki siedzialy caly dzien,ale mi to nie przeszkadzalo..poki nie bylo klotni :-D,bo im wiecej dzieci tym lepiej sie bawia ..czasami mialam wdomu piatke dzieci a cisza jakby nie bylo zadnego ;-)
Bietka jak juz zdejma szwy,albo wkoncu same odpadna, bedzie lepiej ;-)

Madlen ma 5 lat więc zajmować w sensie doslownym sie nią nie musiałam ale one po godzinie zabawy więcej sie już kłóciły niz bawily co mnie doprowadzalo do szewskiej pasjii a ona tak sobie po polsku mówi więc nie zawsze Nastka ją rozumie zazwyczaj coś im trzeba podać zabawe wymyślić to nie tak do końca same sie bawią dlatego po tylu godzinach po prostu byłam zmęczona ja od zawsze mam dzieci czyjeś w domu i dochodze do wniosku że zbyt często to bylo po prostu musze sie w końcu wybrac chyba na jakiś kurs asertywności:sorry2: Madlen i jak ci poszło to badanie na glukoze w polsce?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry