reklama

Nasze sprawy...

reklama
no tak Bobo,bo my teraz mamy wizyte tego samego dnia :-)
mi jak p.ciala nie beda rosly,to chyba nie beda wywolywac..zobaczymy jak teraz wezma krew do badan i po dwoch tyg,jaki bedzie wynik..
ale jestem spokojna,wiec mysle ze wsio bedzie dobrze..;-)

madlen a czujesz mocne regularne ruchy? ja raz na jakis czas na kilka dni poczuje leciutenkie takie ze jak nie pomysle ze to wlasnie kopniak to sie nie zorientuje. no ale tak moze byc wiec czekam cierpliwie do wizyty:)
marta no bedzie ciekawie jak bedziemy razem z madlen rodzic hihi

Marta tylko że ja jej nie mialam przygarnywać ani sie nią opiekować przyprowadził ją dziadek żeby sie pobawily tylko że to było 4 godziny temu:wściekła/y:i chyba zapomnial że wnuczki mu w domu brakuje bez przesady żebym ja sie zajmowała cały dzień ich wnuczką którą sobie z Norwegii na wakacje całe przywieźli bo do końca wakacjii jeszcze daleko a ja mam swoje dziecko a nie harytatywnie zajmować sie ich wnuczką zwłaszcza dzisiaj jak mam taki cieżki dzień że spać mi sie chce od rana:angry:jak ja na badania do krk jeździlam nawet mi do głowy nie przyszło zostawiać im Nastke pod opieką a oni mi zostawiają dziecko jak idą do pracy albo im coś wypadnie albo po prostu ją przyprowadzą i póżniej cały dziń siedzi:dry:

Bobo-ona jest gotowa siedzieć u nas do 21 nawet lubie dzieci ale od zawsze bawie czyjeś a jak ja potrzebuje kogoś do Nastki to nikt mi sie nie oferuje a ja nie umiem tak wcisnąć komuś dziecka :no: mam prawo być też zmęczona mogą sie bawić nawet lepiej żeby same nie siedziały ale pobawić sie mogą przez 2 godz i później niech nią sie dziadkowie opiekują

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry