reklama

Nasze sprawy...

Hej dziewczynki, dzisiaj nie sposób Was nadrobić
tyle naskrobalyscie przez cały dzień.

Martus gratuluje udanej wizyty

Wiolka no przegięcie z zostawieniem dziecka, przecież masz prawo być zmęczona.
zwlaszcza ze jak chciałas jechać na badania do krak to nie miałas z kim nastki zostawic

Anaber Witajcie w domku.

reklama
Bietka jak tak ma być to po prostu wole żeby przychodziła rzadko no mieliby troszke pojęcia ja pozatym mam dalej atatki śpiączki nie minęło mi i jak sie nie zdrzemne w ciągu dnia to po prostu jestem nie do życia i zła poprostu

Wiolka to zrozumiałe, w ciąży jesteś i do tego masz swoje dziecko
ludzie to czasem nie myślą naprawdę :no:

Bobo bardzo ładnie Ci w rudych- czerwonych włosach,

Marta widzę ze wciąż walkujemy temat wagi - kurcze Ty masz lustro chyba. Jesteś taka zgrabna. Wyskoczył Ci tylko brzuszek i urosl biust. Wiesz ile kobiet by chciało wyglądać tak jak Ty ? Niczym się nie przejmuj, Teraz Wy z Oliwierem jesteście najwazniejsi , masz jeść by synek dostał to czego potrzebuje. Kochana ja po 2,5 tyg zrzucilam 11 kg. Same lecą. Anaber zostawiła w szpitalu 10 kg. Spokojnie dojdziesz do formy po porodzie.
:-):-):-):-):-)

Maly w porządku, grzeczny. Gdyby nie nocne wstawanie byłabym super wypoczeta :) ale podobno organizm się przyzwyczaji. Synek otwiera szeroko oczy i naslu****e naszych głosów.

Martus powoli dochodzę do siebie. Mniej boli, stosuje Rivanol w zelu. Przyspieszy rozpuszczanie szwow.
Dzis pierwszy raz siedziałem bez kółka. :-)

Teraz jest chłodno i nie piecze.

Pewnie gdyby było samo naciecie to szybciej bym doszła do siebie, a pęknięcia goja się dłużej.

Ostatnia edycja:
Aga ja to jestem nieprzytomna zadroszcze poleżenia przegięły wiem że jej babcia jest położną i pracuje i dziadek też pracuje ale skoro zdecydowali sie zabrać dziecko na całe 2 miesiące to przecież to między sobą ustalali czy dadzą rade sie nią opiekować wiecie że ja sie tą glukozą stresuje:no: naczytałam sie że niektórzy mdleją i nie wiadomo jak słabo sie czuje czlowiek i sie przestraszylam badania :baffled: Bietka z dnia na dzień robi sie coraz bardziej aktywny i będzie łapał z wami kontakt gaworzyl fajny czas będziecie mieć to super że lepiej już przyzwyczaisz sie do wstawania w nocy jeszcze troszke czasu i opanujesz wszystko do perfekcjii

Ostatnia edycja:
Bobo-nie mialam 6 lat temu nikt nie kazał mi robić glukozy a teraz musze bo jest obowiązkowe:baffled:mam nadzieje ze jakoś to przetrwam Marta mówila ze nie jest źle ja mam tą mniejsza dawke 50mg i biore z sobą cytryne żeby jakoś poszło:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry