reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem,wrocilismy ..ale kupowac ubrania dla mojej corki to masakra :wściekła/y:,w pewnym momencie tak mi cisnienie podnisla,z ejuz mialam ochote wyjsc z tamatad :wściekła/y:..kiedys taka nie byla,a teraz im starsza tym gorsza..
ja nie wiem,czy wszystkie nastolatki maja takie odpaly,czy tylko to moje dziecie .......:confused:
po drodze kupilismy pizze i teraz wcinamy,bo nie chce mi sie obiadu robic
Marta ja przytylam Isza ciaza +14,IIga +30..,a teraz to nie wiem..bo tutaj wazyli mnie tylko na pierwszej wizycie..
Bobo a czy ty wiesz,ze my mamy na ten sam dzien termin?? tj 6.12 :-)
ja juz za tydzien w srode mam usg..juz nie moge sie doczekac...
cos jeszcze chcialam napisac..ale skleroza nie boli..:-D

u nas jeszcze siedzi koleżanka Nastki nienawidze takiego podrzucania dziecka najchętniej na caly dzień ja sie odrobilam z wszystkim mogłabym sie położyć przespać a nie moge bo musze ich pilnować a dziadka jak po nią nie bylo tak go nie ma mam nadzieje ze zaraz sie laskawie pojawi:wściekła/y:jak Nastka tam idzie to odbieram ją po godzinie albo troche ponad bo nie wyobrażam sobie zeby na caly dzień komuś dziecko zostawić:angry:

Bobo a ja myslalam,ze masz tak jak ja :-D,ale jedziemy prawie leb w leb..ciekaw ,ktora z nas pierwsza sie rozpakuje ;-)
a zepsutego kompa wspolczuje..
Agus odpocznij ;-)
ja musze zaraz poobcinac metki z ubran,bo mam na sofie jedna wielka kupe ciuchow..te od wczoraj i te dzisiejsze..,a potem je wyprac..

reklama
marta komputer byl kupowany w salone mojego meza wiec on bedzie wiedzial co i jak. serwis vaio maja w niemczech wiec nie wiem co maz wymysli. ale jestem zlaaaaaaa
zdazylo wam sie zalac kiedys kompa?
madlen no ciekawe ktora bedzie pierwsza? obie mamy wizyte 25.07 wiec porownamy sobie nasze dzidzie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry