Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga1402 miałam cesarkę ale tylko ze względu na to, ża mała była już 9dni po terminie i była zagrożona nie pomijając tego, że miałam zielone wody płodowe i Oli organizm był podtruty
Marta dokładnie zgadzam się z Wiolą ty przez m się tak martwisz, zupełnie nie potrzebnie bo niby co mniej cie bedzie kochał jak ci nawet zostanie te parę kilo
MarTaSx wagę dość szybko się traci po porodzie wiem coś o tym bo ja straciłam więcej niż przytyłam jedyny mój ślad po ciąży to blizna po cesarce i niestety rozstępy na brzuchu których nie mogę się pozbyć
Dzięki dziewczyny kochane jesteście.
Generalnie Wiolka masz rację to przez m. Aga że nie zrzucę się boję, kochać jak kochać ale jego gadnie że jestem za gruba mnie wykończy - bo napewno będzie gadał Bobo nie lubię chińskich zupek - jedynie co to robię sałatkę z tego makaronu
Ja niestety miałam to narzucone przez lekarza w ostatniej chwili bo mieliśmy mieć poród rodzinny ale około 22.30 przyszedł i powiedział, że cesarka no i tak o to moja panna przyszła na świat o 23.12
Martuś a przepraszam bardzo on się ożenił z tobą czy z twoim wyglądem? Elfi no rozstępów niestety ciężko się pozbyć, ale z biegiem lat bledną, wiem coś o tym
Marta nie przejmuj się wagą bo jak będziesz się tym stresowała bo będzie gorzej a jak sobie odpuścisz i zaakceptujesz to sama nie będziesz wiedziała kiedy zlecisz Aga ja od początku ciąży smarowałam się różnym specyfikami jak tylko gdzieś wyczytałam, że coś jest polecane działa itp. to kupowałam i tylko traciłam pieniądze no ale mówi się trudno taka nasza natura