reklama

Nasze sprawy...

No mieliśmy dziękować Bogu ze tak sie stało a nie inaczej:tak: Dobranoc Madlen Bobo -milej kąpieli ja czekam aż mi sie jajka na twardo ugotują tak mi sie zachcialo jak lodówke otworzyłam to na jajka padlo:-Da później kąpiel i do lóżeczka

reklama
Bobo-ja nie mam majonezu ale jakos już przeżyje:-pto mówisz że już jesteś piękna pachnąca i będziesz w lózeczku leżeć to jak mąż naprawia to moze go uratuje chociaż zalanie to jest najgorsze co moze komputer spotkać Bietka dobranoc;-) Elfie-to moze książka albo z nami posiedź po prostu

.Kurde bobo czadowi są, oczywiście poryczalam się
Przepraszam mam pytanie, czy Wy tez placzecie na reklamie procter & gamble? Nie umiem wstawiać linków z tableta. Ale na pewno kojarzycie te kampanie.

Dobrej nocki

Ostatnia edycja:
są niezwykli ja na reklamch nie płacze przynajmniej nie przypominam sobie żebym płakała na jakiejś:dry:Bietka co ile karmisz synusia?mi sie zdarza płakać jak czytam jakąś wzruszającą książke albo ogladam film a zwłaszcza te filmy na faktach oparte uciekam pod prysznic zajrze po kąpieli

Ostatnia edycja:
reklama
Ja pamiętam jak płakałam przy czytaniu książki "P.S Kocham Cię" jak dla mnie książka niezwykła
mój się zawsze dziwi po co czytam książki przy których ryczę ale to już pozostawiam bez odpowiedzi :)
Macie czas na czytanie książek przy dzieciaczkach ?? Ja niestety nie za bardzo znajduję wolną chwile ale muszę nadrobić bo mam kilka ciekawych pozycji na liście do przeczytania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry