reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiulek, ważne, że pamiętasz jeszcze o BB:-)
Elfie, no to współczuję, ja nie lubię wyjeżdżać bez M. Nawet czasem żałuje, że nie pracujemy razem, fajnie byłoby dojeżdżać we dwoje do pracy:-)
Marta, powodzenia

Marta na wyjeździe?
Samopoczucie różne niestety....Z m. jest różnie. Kurka czy nie może być lepiej? No ale nie chcę zatruwać dnia. Dzisiaj jest ok.
Jestem jakaś połamana,niewyspana.Zafon mnie wciągnął i czytam wieczorami.

Aneczka się nie odzywała? Dla mnie to nie jest poważne ze jeszcze Wam nie dosłała reszty tego co zamawiałyśmy.

Krysi nie gratulowałam wspaniałej córci.GRATULUJĘ!!!!!

dzoana.a no ja niestety nie mam możliwości pracować z moim bo on pracuje w serwisie samochodowym "Peugeot" a ja z wykształcenia jestem Technikiem żywienia
O, to mamy pokrewne wykształcenie:-) Ja mam technologa żywności, skonczyłam na AR we Wro:-) A moje autko to Peugeot:-D

Marta na wyjeździe?
Samopoczucie różne niestety....Z m. jest różnie. Kurka czy nie może być lepiej? No ale nie chcę zatruwać dnia. Dzisiaj jest ok.
Jestem jakaś połamana,niewyspana.Zafon mnie wciągnął i czytam wieczorami.

Aneczka się nie odzywała? Dla mnie to nie jest poważne ze jeszcze Wam nie dosłała reszty tego co zamawiałyśmy.

Krysi nie gratulowałam wspaniałej córci.GRATULUJĘ!!!!!
O co kamann?
Bobo, ja pisałam z Aneczką. Napisała mi, że ma zapalenie płuc od 2 miesięcy i nie ma kasy na zamówienie materiałów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry