• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Szalg mnie trafi z tym internetem wiesz co ze nie wiem wiem napewno ze ulica Balzera :sorry2:my tam często jeździmy ale nie mam pojęcia czy już pod koscielisko należy lubie tamte rejony jak jest ładna pogoda to giewont z okna widać do skoczni malysza też nie jest daleko mi sie tam podoba jak znjadziesz to kuknij sobie na mape i zobaczysz czy wam odpowiadalby ewentualnie ten rejon i dzwoń pytać o nocleg bo oni też mają nawal ludzi ale nie zawsze wlaścicielka bardzo mila jest aneks kuchenny jak sie chce samemu gotować Tu masz link to jest tam http://www.baza-noclegi.pl/nocleg/jasimalgosia_zakopane/

Ostatnia edycja:
Mają pokoje z łazienkami tylko musisz zadzwonić czy wolne ja jak tam nocuje to biore najtańszy pokój żeby tylko był bez lazienki bo i tak całe dnie siedze w szpitalu ale mój brat z żoną tam byli na weekend i mieli pokój z łazienką i zadowoleni byli

Czesc dziewczynki :-)

Dopier teraz Was odwiedzam bo do poludnia sprzatalam a na 15 szlismy do pediatry z Boryskiem wszystko ok w ciagu rownych 3 tyg. Przybral 800gram :-) takze cudnie przybiera na wadze.

Bietka jutro wysle maly upominek dla Igorka bo dzis juz mi sie nie chce isc na poczte.

Wiolka gratki za wizyte :-)

Gosiulek chyba bym nie ryzykowala.

Ja na jutro umowilam sie z Marta :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber-to mówisz że sie odgruzowalas po imprezie :-)to fajnie zobaczycie sie tak na ploteczki ja mam nadzieje że mnie Bietka odwiedzi za jakiś czas bo niedaleko siebie mieszkamy:happy2: Aga-jak po wizycie?gdzie ty sie podziewasz?

Witajcie moje kochane my o 5 wyjechaliśmy droga spoko dojechaliśmy cali i zdrowi przywitaliśmy się z rodzinką, do razu szliśmy na palże pogoda superaśka pod parasolem siedziałam to był dobry zakup jednak teraz siedzimy po obiadku zaraz będzie kawka :-D DAJCIE JAKIŚ SKRÓT PLIS

jestem
u gina ok wszystko w porządku, na anemie dostałam żelazo
robiła mi usg bo nie dała rady znaleźć serduszka i dopiero na usg go złapała powiedziała że mam duży brzuszek i mały ma dużo miejsca ale to dlatego że to trzecia ciąża i macica bardziej i szybciej się rozciąga na następnej wizycie już normalne usg i będziemy ważyć młodego a jeśli chodzi o toxoplazmoze to powiedziała że się nie ma czym przejmować bo wynik świadczy o tym ze już ją przechodziłam więc jestem spokojna no i mam od początku ciąży 4 kilo na plusie

Agusia no to super i widzisz nie trzeba było się toxo martwic ;-)
Gosiulek i jak tam udało się coś załatwić z tym lekiem?
Dzonka ja się plażuję dziś hi hi
Anaberku już wiem gdzie to jest wuja mi powiedział więc na pewno trafimy. Super że z maluszkiem jest wszystko oki

I przepraszam nie wiem co jeszcze miałam napisać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry