• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anaber nie skomentuje, cóż niektórzy tak maja :-(
pną pocieszenie powiem Ci ze ostatnio "babcia" Igora czyli teściowa podczas swojej 2 wizyty i ostatniej ... Jak do tej pory ... Przyniosła paczkę chusteczek pampers.... Ale chyba już o tym pisałam. :confused::-(

Marta masz ewidentny problem z listonoszem :baffled:

Dzoana wygraliśmy -hurrrra :-):-)

Ja wycinam, makaron z serem i poce się jak mysz. Jeju jaki upał :( :( :(

Bietka oczywiście,że się boję o młodego,ale mam nadzieję,że nic jemu nie będzie.Jest tam ze swoją grupą,poza tym tam jes ponad 1800 policjantów,mnóstwo straży i żołnieży naszych i niemieckich.

Marta ale masz fajnie,zrób sobie zdjęcie z Anaberkiem i wstaw ją nam na grupę!!!
Anaber nie przejmuj się,przeterminowanych kosmetyków niech sama używa głupia ,aż liszajów na ryju dostanie!!!Głupi babsztyl

Noooo och następny mecz w sobotę :-)
dzoana urządzasz jakieś małe spa w domu jak nie ma m ? :-)

Ja jutro jadę z m obejrzeć restauracje na chrzciny. Ale postaram się wpaść rano, pojedziemy z małym jak najwcześniej bo potem upał :-(

Szostkowa Mamo, moj M byl kilka razy na przystanku woodstok i milo wspomina. I maprawde przesadnie demonizuja to co sie tam dzieje. Ludzie tam jezdza z malymi dziecmi
Bietka, to raczej moja kotka urzadza impreze, bo jak nie ma M to wie, ze moze sobie na wiexej pozwolic i wyzebrac wiecej przysmakow. ale najczesciej gdy M wybywa z domu to mam chwile na sianokosy:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry