evel84
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki 
Wczoraj nie zaglądałam do Was, bo miałam urodziny i M wziął dzień urlopu w pracy i pojechalismy do parku posiedzieć na kocyku
Nie pamiętam kiedy miałam takie miłe urodziny, przez ostatnie kilka lat spędzałam je samotnie, rok temu wyszłam z pracy o 20 w urodziny i wróciłam do pustego domu, bo dzieci tak jak teraz były na wakacjach i było mi wtedy strasznie smutno
Jeszcze akurat wczoraj rano dostałam @ i czułam się do kitu... Ale i tak było bardzo miło
Teraz nadrabiam Wasz cały wczorajszy dzień
Miłego dnia Kobietki!
Wczoraj nie zaglądałam do Was, bo miałam urodziny i M wziął dzień urlopu w pracy i pojechalismy do parku posiedzieć na kocyku
Jeszcze akurat wczoraj rano dostałam @ i czułam się do kitu... Ale i tak było bardzo miło
Teraz nadrabiam Wasz cały wczorajszy dzień
Miłego dnia Kobietki!
Anisiaj-to sobie odpoczniesz przez 4 tygodnie elegancko
Evel-wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń:-) 6mamo-to jest piękny czas jak dziecko zaczyna mówić kocham cie u nas Nastka mówila Kosiam cie mamusiu Bietka-powodzenia w szukaniu restauracjii chcoiaż współczuje na taki upal a wy kiedy idziecie na wesele?z maluszkiem? Marta-mam nadzieje ze ci pogoda dopisze i sobie pozwiedzasz
kobieto wrzuć na luz bo zwariujesz
rehabilitantka miala być po8 u Nastki a jest 10 i jej jeszcze nie ma śmialo moglyśmy pospać bo malą musialam zwlekać z łózka a ta sobie przed poludniem przyjedzie