• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witajcie dziewczynki ;)
Wczoraj nie zaglądałam do Was, bo miałam urodziny i M wziął dzień urlopu w pracy i pojechalismy do parku posiedzieć na kocyku :) Nie pamiętam kiedy miałam takie miłe urodziny, przez ostatnie kilka lat spędzałam je samotnie, rok temu wyszłam z pracy o 20 w urodziny i wróciłam do pustego domu, bo dzieci tak jak teraz były na wakacjach i było mi wtedy strasznie smutno:(
Jeszcze akurat wczoraj rano dostałam @ i czułam się do kitu... Ale i tak było bardzo miło :)
Teraz nadrabiam Wasz cały wczorajszy dzień :)
Miłego dnia Kobietki!

reklama
Wiola, w pracy siedze, dlatefgo tak sie pojawiam i znikam. Wesele mamy 8 wrzesnia, pewnie idziemy, ale jakos stracilam ochote.
Evel, w takim razie spoznione zyczonka
Anisiaj, a Ty nigdzie nie wyjezdzasz na uropie. Wydawalo mi sie ze szukalas kwatery do spania nad morzem:)
Martus, dzisiaj pogoda tylko do zwiedzania

Dzoana-to faktycznie tak z doskoku ale lepiej tak niż wcale a czemu ochote stracilaś iść na wesele?:sorry2: Anisiaj-to sobie odpoczniesz przez 4 tygodnie elegancko:tak: Evel-wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń:-) 6mamo-to jest piękny czas jak dziecko zaczyna mówić kocham cie u nas Nastka mówila Kosiam cie mamusiu Bietka-powodzenia w szukaniu restauracjii chcoiaż współczuje na taki upal a wy kiedy idziecie na wesele?z maluszkiem? Marta-mam nadzieje ze ci pogoda dopisze i sobie pozwiedzasz:tak: Bobo-ty faktycznie jesteś niereformowalna ze swoimi obawami dzieciątko sie rusza to za ruchliwe nie rusza sie to też sie obawiasz :-Dkobieto wrzuć na luz bo zwariujesz

reklama
a ja własnie wciełam sobie arbuzka jak ja nie lubie ludzi nie punktualnych:wściekła/y:rehabilitantka miala być po8 u Nastki a jest 10 i jej jeszcze nie ma śmialo moglyśmy pospać bo malą musialam zwlekać z łózka a ta sobie przed poludniem przyjedzie:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry