• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witajcie

Rezerwacja zrobiona, fajny lokal. Chrzciny bedą 30.09
do kościoła mamy się zgłosić dopier na początku września.

Aga super ze przedszkole załatwione.

Bobo u nas tez burza idzie - kiedy będziesz w Krakowie?

Wiolka wesele mam 18 sierpnia za 2tyg a jutro wieczór panieński idę tylko na chwile, mama zostanie z małym. Tego 18 mały zostanie z moimi rodicami
następne wesele 25.08 i pójdziemy tylko na obiad z małym.
kolejne 07 września i 15 września, i wtedy to nie wiem, chyba tez tylko obiad z małym, bo one są 70 km za Krakowem :( zobaczymy.

Aga no to odpoczywaj w weekend

Wiolka ale Nastka daje czadu :-D Kurde ale dzieciaki maja fochy, już się boje :sorry:

6 mamo jak Woodstock?

Kurcze jutro pierwszy raz zostawie małego i wyrwe się do ludzi :szok: Już mam obawy.... Cieżko chyba jest pierwszym razem, co???

reklama
Jestem padnięta umyłam 4 łazienki odkurzylam calutką góre pomylam podlogi odkurzyłam caly dół tu tez pomylam podlogi zrobilam obiad wyprałam i powiesilam pranie wyrzucilam nawet dywan do ogrodu do prania ale zaczęło lać i grzmi jak cholera więc leże z Nastką na łózku bo ona sie panicznie burzy boi i na krok mi odejść nie da ale jestem ledwo żywa:confused2: mam nadzieje że chociaż coś sie ochlodzi po tym deszczu:sorry2: Aga-to super ze udalo sie małej do przedszkola dostać takie jaja z tymi przedszkolami robią że niech ich pokręci Bietka-fajnie ze termin njuż macie ani sie obrócicie a będziecie po chracinach maluszka super że wyjdziesz do ludzi wiadomo że poczatki są trudne bo będziesz myślala czy mama go nakarmila już czy go podniosla żeby mu sie odbilo sprawdzila pieluszke itp ale dacie rade ile wy macie wesel:szok:szaleństwo po prostu:errr:Anastazja to jest ciężki typ mąż zawsze mówi że to ma pomnie moze nie pamiętam dokładnie siebie z dzieciństwa ale ostatnio to jej 10 złów przeciwko mojemu jednemu wytrąca mnie z równowagi ale takie sa dzieci :-D

jestem :)
bylismy w sklepach dziecieych chcialam wozki ogldnac ale nic nie ma :( musze jakiegos konkretnego sklepu poszukac zeby " na zywo" zobaczyc wozek zanim go kupie :)
bietka ja bede w krakowie w czwartek 16 doslownie na jeden dzie bo wtedy tez wracamy do poznania a nie chcielismy noclegu w krakowie bo drogo wiec spimy w zakopanem i czwartek zwiedzamy krakow i wracamy do poznania:)
wiolka uparciuch coreczka hihi:) ja dzis na obiad mialam lecz bo mi zostalo a wczoraj mialam mielone salate ze smietana i ziemniaczki a jutro jem bob:)

Aniolkowamamo-pyszności za mna chodzi suróweczka z marchewki z cukrem tylko brak mi chęci żeby iść do ogródka marchewke wyrwać i później ją zetrzeć :baffled: Taka cwania bestia z niej :-D Bobo-odpocznij to jakie wy tam macie sklepy ze nie macie wózków?:szok:

Bietka dzwoniłam do mojego Michała i twierdzi,że jest zadowolony,że jest super!!!My jedziemy jutro,ja oczywiście robię za szofera.
Co do zostawienia maluszka pierwszy raz pod inną opieką,to to jest trudne uczucie nie do opisania,ja bardzo tęskniłam.

Dziś dokupiłam Szymkowi plecak do szkoły,piórnik i książkę do techniki i muzyki.Zostały jeszcze tylko do kupienia muzyczne ćwiczenia,których na razie nie ma w księgarni.
No i odłożyłam 2600zł na sanatorium na 19 sierpnia nad morze(kurczę to już!!!) ,trochę opłat porobiłam i prawie nic nie zostało z mężowskiej wypłaty.

Ostatnia edycja:
Bietka dzwoniłam do mojego Michała i twierdzi,że jest zadowolony,że jest super!!!My jedziemy jutro,ja oczywiście robię za szofera.
Co do zostawienia maluszka pierwszy raz pod inną opieką,to to jest trudne uczucie nie do opisania,ja bardzo tęskniłam.

Zgadzam się. Ja w środę zostawiłam pierwszy raz Kacpra pod opieką cioci jak pojechaliśmy do lekarza.Przeżywałam. Wcześniej zostawał ale z moją mamą...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry