• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj mi tez bardzo tęskno kochana :-* masz racje ze mna ciezko sie tu ostatnio spotkac. Teraz godz. 4:55 wszyscy spia a ja siedze jak dama z wielkim
cycem i karmie. Juz prawie sie najadl ale w trakcie zrobil kupke wiec jeszcze zmiana pieluchy. I tak na okraglo :-). Kochana ogarniaj sie szybciej i czekamy na Ciebie. Buziaki

reklama
Witajcie porannie,

ja siedze i pije kawke przed wielkim sprzataniem wrr ale mi sie nie chce...u mnie jak narazie zielsko anielsko z moim mezusiem,ale jak dlugo?nikt tego nie wie chcociaz my rzadko sie klocimy poprostu szkoda nam na to czasu...
Anisiaj to &&& za plodnie dni i efekt brzuszkowy po ;) a ja wlasnie jestem po dniach plodnych i teraz czekanie czy wredna @ przylezie czy wkoncu nie ...
Anaberku Ty jak madonna z wielkim cycem :-D

Milego dnia lejdis.

Ostatnia edycja:
Kinga i evel odbierzcie wiadomosci miło bedzie nam Was goscić :) tylko się nei przestraszcie bo my straszne rzeczy tam wypisujemy :-D hehheheee

Kinga dokładnie madonna w wielkim cycem :) dobrze to ujelas :-)

a reszta gdzie???????????/ wstawać śpiochy

Dzień dobry ja wczoraj was tylko podczytalam bo maż sie do laptopa przyssał i nie wchodziłam już wieczorem a wcześniej byla u mnie moja dróżka bo ona robi nam bukiety do ślubu musilayśmy omówić jakie kwiatki dla mnie dla mniej i dla Nastki i co na auto i tak nas zeszło:baffled: u mnie dzis chłodniej da sie przeżyć jak wczoraj wracaliśmy bo byliśmy u mojej koleżanki dała mi caly wór ogórków :szok:nie wszystkie sie nadają do kiszenia bo niektóre wielkie ale jak dają to wzięłam to przy starej stodole stala para młoda i robili sobie zdjęcia na motocyklu śmialiśmy sie bo kiedyś jedni nawet robili sobie zdjecia z krową wujka:-Dnie wiem co to za urok ale cóż:oo: Anisiaj-kochana nieobecnosć usparwiedliwiona ale zaglądaj do nas bo już sie balam że nas porzuciłaś:-D mam nadzieje że skończycie malowanie salonu i oddychniecie jeszcze przed wyjazdem:tak:

Jestem i ja
Anisiaj witaj- u mnie masz przebaczone trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&. Wy to macie pomysły ha ha ha a na jaki kolor malujecie?
Anaber poczekaj dwa miechy i będę siedzieć z Tobą po nocach na BB :-D
Wioka u mnie też chłodno i też dziś robię ogóry ;-)
Kinga też by mi się kawa przydała
6mamo miłego dnia. Kiedy masz termin @

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry