• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Matra znikną na jakiś czas,nic nie usuwa ich na stałe nawet operacja podejrzewam że jak masz z nimi problemy to po po porodzie też ci wyjdą i nie takie małe jak teraz, ja to juz przechodziłam niestety

Aga ja poszłam do apteki i powiedziałam że chce coś na hemoroidy dla kobiet w ciąży i dała mi to, może pomoże.
Bobo ja mam zaparcia od początku ciąży tak jak przed chodziłam 3 razy dziennie na kibelek tak teraz raz na 3-4 dni, mam nadzieję że po ciąży wróci mi mój metabolizm

Gina już pytałam dał mi kartkę z nazwą maści ale ją zgubiłam :-(

marta ja przed ciaza nie mialam w ogole problemu pozniej w ciazy meczylam sie strasznie dlatego ten syrop mi gin dal a teraz ok 20tyg zaparcia minely i chodze sama bez problemu. moze od tych czopkow masz te hemoroidy?

dobry wieczor dziewczynki*
Gosiu ja caly czas mam pralke na przedluzaczu,nawet nie wiedzialm ze nie mozna:szok:
6mamo ja jestem bardzo zadowolona z tej maszynki do chleba,w mojej sa 2blaszki mniejsza i wieksza zalezy jaki chce chlebek i ma opcje ustawienia godziny na ktora ma byc upieczony chlebus mniam wszystko wrzucam przed spaniem a rano mam cieplutki chlebek,polecam bo naprawde warto i chlebki pyszne z roznymi dodatkami mozna piecmja uwielbiam z tarta marchewka...
hemoroidy to okropna sprawa ja tez w ciazy mialam a teraz juz mi nie wychodza na szczescie,moj ginekolog powiedzial ze na wychodzace hemoroidy najlepszy jest sex analny bo wpycha sie je do srodka :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry