• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo to zalezy jaka temp. w domu nie więcej niż 23 stopnie, bedziesz musiala sprawdzic po karku czy nie bedzie jej za ciepło, bo przegrzac latwo a wtedy potówki :baffled: jesli kark bedzie w normalnej temp. nie bedzie spocony to ok. Tylko pamietaj ze jak bedziesz karmić to dziecko się wyjmuje z betów z kocyków, bo strasznie sie pocii aby nie było jej za goraco. Ciezko powiedziec ale te pierwsze dni napewno bedzie trzeba cieplej bo dziecko wychodzi z temp. prawie 37 więc trzeba otulac ale tez nie do przesady.

Marta ja używam teraz proctoglivenol i jest super. a po porodzie tez mi wyszły. Teraz nawet na dniach czułam dyskomfort podczas wc i zaczelam smarowac do wew. i zew. bo jest taki aplikator i wciska się do środka.

Bobo dokaldnie wszystko wyjdzie w praniu tylko pamiętaj,ze lepiej aby dziecku było ciut chłodniej niż ma być przegrzane. Dasz radę :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnia edycja:
reklama
Martuś nie znam tej maści, ja używam proktogliwenol i jest świetna jak pisze Anaber nawet dziś mąż był w aptece bo mi się skończyła ale nie było i kupił mi prokto hemolan podobno niczym się nie różni, zobaczymy ale i tak kupie sobie tamta bo mam już sprawdzoną a tą kupił bo ja muszę mieć coś w domu na wszelki wypadek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry