• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobuś jeśli chodzi o piżamki,to do roczku moje dzieci spały w śpioszkach lub pajacyku.A jeśli chodzi o zasypianie w trakcie mojego m,to ja się wykłucam,a jak nie skutkuje to rzucam focha i na drugi dzień mam ekstra przytulanka z nawiązką.
Kinga czy wydajna jest taka maszynka do chleba,warto taką kupić.Chciałabym,ale nie wiem z jakiej firmy jest najlepsza.Poza tym mam w zamiarze kupić parowar.
Gosiulku a twój m nie może posprzątać.

kurcze widzę, że nadprodukcja :-D

bobo
ja ubieram na noc pajaca a w dzień nowe ubranko - czyli tak jak gosia. Musisz po nocy przebrać Juleczkę - zresztą zobaczysz, 6 razy dziennie będziesz ją przebierać ;-)

marta
nie przejmuj się, moja też mi w ciąży kg liczyła, piz.... jedna - :wściekła/y::no: poj...... tych ludzi

anaber, aga kurcze muszę pomyśleć nad tą wkładką... 500 zł a jak zechcę bobaska za 2 lata ??? :-):-D

wiolka współczuje zakupów z treściową :no:

evel trzymaj się... my tu jak widzisz wszystkie mamy problemy z m... :rofl2:

mój brat dba o moje autko, więc jestem spokojna, był się dzisiaj pokazać...
jutro idę z małym na szczepienie, więc będę pewnie popołudniu ... obym nie musiała płakać razem z nim...

słodkich snów i milej nocki :*

Hej dziewczynki ja dzis padam.

Borysek w nocy dal czadu i caly dzien rowniez, miedzy karmieniami nie spal tyle co przy cycu. Tak swirowal ze przypaliłam kasze na obiad dopiero smrodek mnie doprowadzil do pionu ze zostawilam cos na kuchence. Ale bylo za pozno. Dopiero jak m przyjechal to poszedl z nim na spacer i dopiero usnoł to troche posprzatalam zmylam podlogi. Teraz siedze i karmie.

Marta a ten rozek moze byc czy nie bedziesz go uzywac. Triche jest zużyty. Ja body wypralam i na dniach zaloze to zrobie fotke :-)

Bobo podaj mi jeszcze raz ta stronke z pieluchami bo nie zapisalam jej sobie.

Bietka jak tam fura cala i zdrowa? Jesli planujesz drugie dziecko ja bym sie wstrzymala. Ja tak zrobilam.

tak anaber autko całe i zdrowe :-) i właśnie wstrzymam się z wkładką... chyba będą tabsy , za tydzień idę do gina na przegląd podwozia po porodzie :-):-D

marta czytałaś wczoraj grupę, mój m ku...... też - po mamusi - mózgi im głupota zjadła

anaber Igor też nie ma ochoty spać w dzień między karmieniami, śpi jedynie na spacerze a ja nic nie mogę w domu zrobić :/ ehhh .... może jak się umęczył w dzień to pośpimy w nocy chociaż

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry