• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo przewijak odebraam za 15zł wygląda jak nowy i jeszcze dostałam biały pokrowiec, łóżeczko jest złożone jeszcze zrobię wam zdjęcie jak już pościel zamówię i kupię materac, a co do facetów no ja nie wiem czemu oni tacy może to od fazy księżyca zależy

Dzonka oj nocki pisalaś a ja gapa nie zapamiętałam a już się martwiłam zgadza się nie ubię strasznych filmów- horrorów i tego typu rzeczy dlatego też nie chcę iśc na tego prometeusza.

Wiolka ja jestem byłam wyszlifowac łóżeczko i pomalowac u teściowej. Oj ta Twoja teściowa nie lepsza od mojej a trzeba było jej nażygac ha ha ha

Anaber to Ci współczuje takiej nocki ale pocieszę Cię niedługo też mnie to czeka. Ja też tak robię obiady

Evel trzymam kciuki żebyś była w końcu spokojna

6mamo ja ja przywiozłam ogóry od teściowej i jutro też będę zakładac kiszone

Bobo nie będę kupować turystycznego bo jak dostaliśmy od kuzynki to stwierdziliśmy że je pomalujemy i już. Pościel jeszcze nie wiem kiedy zamówię ten sklep jest w Gostyniu jak m pojedzie na kontrolę w tamtą stronę to zamówimy i odbierze osobiście ;-)

marta jak cos to mam kumpele co jest z gostynia . ona mieszka w poznaniu ale w gostyniu jest bardzo czesto poza tym tam ma rodzicow i rodzinke wiec jak cos to powiedz i ja jej powiem to powinna odebrac :)
cos bym zjadla ale nie wiem co :(

jestem
poprasowałam ale jeszcze mi zostało i jutro muszę się zmobilizować do puki pogoda fajna:))
m robi zapiekanki na kolację:))))))))))

Marta ty się nie przejmuj teściową i dobrze jej powiedziałaś, o ile pamiętam to teściowa Bietce też tak gadała ja na szczęście mam spokój bo nie utrzymuję z teściową kontaktów
Gosia Justi ja też miałam przez rok pralkę na przedłużce i nie wiedziałam że nie wolno
Bobo a ty kiedy się bierzesz za zakupy dla Julci???
Wiolka to ona nie wie że macie jutro ściąganie gipsu, jejciu jak ja sie cieszę że już nie mam takiego problemu jak teściowa

aga poki co nie mam co kupowac bo sa jeszcze letnie ubranka :(
a powiedzcie mi wasze dzieci beda mialy pizdzamy do spania czy poprostu na noc po kapieli czyste spiochy i pozniej w dzien w nich bedzie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry