reklama

Nasze sprawy...

reklama
To ja nie mam usg na co drugiej wizycie i to zawsze wypadają te ważne tygodnie do 13 miałam co wizyte potem w 16 i 17 ale to byłam w szpitalu potem w 22 w 26 miałam ale mi go nie ważyła i teraz w 31 i pewnie juz do końca ciąży nie będe mieć chyba ze od ostatniej ciąży czyli kilku lat coś się zmieniło

aga no ja nie wiem jak moj robi nie zapytalam go. ale on ma u siebie ktg w gabinecie wiec moze robi wczesniej? sama nie wiem. dowiem sie teraz co i jak hehe:) a Ty chodzisz prywatnie?
marta a Twoj kiedy robi ktg? ma u siebie ktg?

dziewczyny czy Was też tak boli głowa ?????????
kurcze coś z ciśnieniem :-( chyba, zażyłam paracetamol i nie pomaga.... nie mam ibupromu :-(

madlen super ten wózek i ile ma kolorów dostępnych- wow
suonko &&&&&& oby wszystko było dobrze :)
bobo te witaminy na receptę to mają znikomą ilość żelaza, która w niczym nie pomaga- niestety... ja mam teraz femibion vital mama i tam jest 14 mg żelza a w tradyferonie 80 mg- więc wiesz... 7 razy więcej
chyba aga ma racje ktg to dopiero po 30 tyg aby sprawdzić czy są skurcze i jak serduszko dziecka na te skurcze reaguje... ja miałam ktg dopiero w 36 tyg
marta no to ładnie ... w sumie zrobili Ci wodę z mózgu... :no: nie denerwuj się - szybko jutro wszystko załatwisz i nie bedziesz musiała długo ich oglądać...
aga chyba coś przegapiłam... ale mam nadzieje że humorek lepszy - a to przez m, rozumiem :-( ci faceci !!!!
anaber - hahahahahahahahahahaha troli- dobre!!!! nie wiedziałam że trole wydają takie dźwięki :-D:-D:-D

laseczki jak tylko m wróci ide się położyć, bo mi mózg wystrzeli :-(

reklama
Bobo tak teraz bede mieć usg niby to trzecie, bo normalnie jest tak że robi się trzy rtazy usg w ciąży w 13 tyg po 20 i po 30 ale to wszystko zależy od lekarza :))))

Bietka współczuję bólu głowy, kładź się i odpocznij jak m przyjdzie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry