reklama

Nasze sprawy...

bietka nie dostalam bo hemoglobina mi nie spadla a utrzymuje sie poza tym w tych witaminkach jest zelazo i wg gina poki co jest wystarczajaco. no chyba cesarka bedzie. pulmulog mowila ze naturalnie to jedynie ze znieczuleniem poza tym nie wiadomo jak bedzie. poki co mam jeszcze troszke czasu do porodu hihi:) najwazniejsze zeby julka wyszla cala i zdrowa hihi:)
marta ale co chcesz jej tlumaczyc? ona dobrze postepuje. a wlasciwie po co Ci teraz rmua? idziesz gdzies panstwowo?

reklama
bobo ja u Ciebie na 100% obstawiam cesarkę - fajnie, że Julcia rośnie - no masz jeszcze troszkę czasu, ale zleciiiii !!!!
patrz , nasza marta już torbę będzie pakowała :-) a Tobie zrobią cięcie pewnie przed 40 tyg, czyli zostały Ci 3 m-ce ok 12 tyg :-) wow :szok:

aga, marta ja na razie napisałam o tym fitnesie , ale normalnie nie wiem czy znajdę czas ? kurcze o tej porze jestem padnięta jak pies pluto !!! i gdzie tu wygibasy ??? :( wiem, że u mnie sama dieta nie poskutkuje :/
nie mam tyle silnej woli aby samej np. pójść pobiegać z psem.... a jak ktoś stoi nade mną to OK - ćwiczę...

słuchajcie - wczoraj byli u mnie teściowie... i mój teść pyta mojego m- czy on lubi rubensowskie kształty ?????????? :szok::no:
czujecie klimat ?????????????????????????????????? ku.......... to co mam zaje............. teściów - normalnie szok w trampkach.!!!!

idę sobie zrobić jakąś lekką kolację

Ostatnia edycja:
Bietka he he a no powoli do mnie to dociera że lada chwila i Oli będzie ;-)
Bobo teraz nie potrzebuje do porodu potrzebuje na październik ale ta głupia baba powiedziała ze od nich dostanę dopiero w listopadzie a to już będzie po ptokach

marta jakbyś zaczęła rodzić to każdy szpital Cię przyjmie, a do 7 dni możesz dowieźć RMUA, więc najwyżej jakby coś się działo to m załatwi... jak bedziesz w szpitalu - ale oczywiście jak możesz to lepiej mieć ze sobą już- tylko jak widzę ta baba ma problem :no:
bobo zrobią cc tak aby było dobrze dla Julci, musi być donoszona i gotowa przyjść na świat.
a Twój lekarz będzie Ci robił ???

jestem zjadłam budyń, byłam na zakupach:))

Bietka rubensowskie kształty niech sie na syna popatrzy:szok::szok::szok::szok::szok:, przepraszam ale nie wygląda na modela

Madlen gratuluję udanej wizyty:))

Bobo mi się też wydaje że będziesz mieć cesarkę

Marta ani się nie obejrzymy a będziemy mieć dzieciaczki przy sobie:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry