reklama

Nasze sprawy...

Bobo krew z 3 pozycje ale minimalnie
No dobra napisze bo i tak nie wytrzymacie :-p

Badanie wynik normy
czerwone krwinki 3,61 (4-5)
hemoglobina 11,4 (12-16)
hematokryt 32,0 ( 36-46)

reszta w normie tylko to

Ostatnia edycja:
reklama
Napisałam do tego prawnika o te ubezpiecznie napisałam tak :
Witam

Piszę do Pani z prośbą o paradę ponieważ firma "Medicum" nie jasno się określiła. Mianowicie chodzi mi o ubezpieczenie. Skoro w protokole zawarto iż umowa ma zostać podpisana z datą 30 lipca do kogo mam się zwrócić o "reuma" ponieważ będzie mi potrzebne do porodu. Pani Kasia nie jasno się określiła stwierdziła, iż to należy do ZUS-u ale moim zdaniem już
nie. Bardzo proszę o sprostowanie i z góry bardzo dziękuję.

A ona mi odpisała tak:
Została Pani przywrócona do pracy do Pana Grzesiaka i od dnia przywrócenie to jest Pani pracodawca ze wszystkimi tego konsekwencjami.

Nadal nic nie rozumiem :shocked2:

wrocilam,zmeczona,glodna z bolem glowy..a jeszcze moja corka dzisiaj z humorem,ze wszystko jest ''beznadziejne'' i do szkoly nic jej nie kupilam..jutro musze jechac do centrum..:wściekła/y:,dobrze ze chociaz ten moj synek jest kochany i jeszcze nie jest w okresie dojrzewania ,bynajmniej jego mam z glowy ;-),ale oczywsicie na tego mojego pultaska spodni szkolnych nie bylo,to kupilam mu dresowe..no trudno ;-)
u lekarza wsio dobrze,p.ciala minimalnie spadly,lekarz powiedzial,ze spadek to zaden ale lepiej ze leca wdol niz w gore ;-),na usg tez wsio dobrze tzn.,ze mala nie ma oznak anemii :tak::happy2:,dziecko mega ruchliwe..pani doktor musiala chwile odczekac bo nie mogla zrobic pomiarow :-D
duza juz moja ziutka jest..wagi nie znam,ale za 2tyg mam wizyte to sie dowiem ,a dzisiaj ponownie wzieli krew do badan i mam przyjsc do nich za 3tyg ;-)
Bobo a jak twoja wizyta,pewnie wsio oki ;-)pozniej doczytam :tak:
Marta o co chodzi z tymi wynikami ??,tez pozniej nadrobie :tak:
wszystko nadrobie,ale pozniej bo teraz nie mam nawet sily ruszyc reka..a trza jeszcze dzieci nakarmic i troche mieszkanie ogarnac ;-)
sciskam :-)

Ostatnia edycja:
witajcie

bobo, madlen - gratuluje wizyt - super że wszystko OK.
Bobo dostałaś żelazo ??? czyli szykujesz się prawdopodobnie na cesarkę ???

marta tak jak pisze bobo rmua jest o m-c wcześniej -czyli teraz np. ja dostałam za lipiec
ale tak Ci odpisali, że ja dalej nic nie wiem i nie rozumiem :no:
martuś a jeśli chodzi o Twoje wyniki to lekka anemia...
czyli to co każda z nas ma / miała - w ciąży.

ja poplotkowałam... pospacerowałam z koleżanką , ona ma 7 miesięcznego synka - żywe srebro :) muszę odpoczywać póki mój mały spędza czas w pozycji leżącej - takie małe raczkujące, 7-miesięczne to jest dopiero CZAD!!!! jestem zmęczona, bo przy nim trzeba było mieć oczy dookoła głowy...
a mój Igor spał... z 1 przerwą na karmienie - hehehehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo ja rozumiem ale jak tej głupiej babie to wytłumaczyć ??? :no:
Bietka ja też nic nie rozumiem.... a mały zanim sie obejrzysz będzie raczkował

Gadałam z siostrą uszykowała mi ciuszki po dziewczynkach te które ma neutralne i laktator nowy mi da to w razie co mam ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry