Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marta pomalutku mozesz zaczac pakowac torbe bo nigdy nie wiadomo kiedy Olis zechce byc po tej stronie brzucha co do ubezpieczenia to dla mnie logiczne jest zebys je mogla odebrac z zusu ale logika nic nie ma wspolnego z praktyka hehe
Marta ja po wyplacie zaczynam kupowac, zamawiac tak zeby w 36tygodniu wrzucic do torby, bede sie lepiej czula wiedzac ze wszystko co potrzebuje jest w domu.
Ja jak sie okazalo ze musze miec cesarke i pojechalam do domu sie pakowac to powiem Wam ze polowy rzeczy nie wzielam a to co wzielam nie bylo mi potrzebne wiec lepiej spakowac sie wczesniej...
jestem
u pulmuloga zle tzn mam dobra spiromerie ale dyfuzja mi spadla i dlatego mam te problemy z oddychaniem. dostalam sterydy do wdychania 2x dziennie i za miesiac znow na kontrole. u gina wszystko pieknie. ktg mialam robione julci pieknie bije rowno serduszko skurczow nie ma, szyjka zamknieta wody plodowe mi nie ciekna to mam taki sluz poprostu. na usg mala byla tylkiem u dolu a glowke miala kolo mojej watoby hihi. przeplywy idealne lozysko super mala wazy ok 900gram wiec ladnie przybiera. bylam tydzien do tylu bo mialam pozno owulacje no ale Julka nadrabia. co do porodu to prawdopodnie cesarka ale o tym bedziemy jeszcze rozmawiac ok miesiac przed terminem no i dostane wczesniej skierowanie do szpitala zeby w razie czego jechac i ciaza napewno nie bedzie do 40 tyg bo gin woli nie ryzykowac z tym moim oddychaniem fotke mam julisi w 4d pozniej wkleje jak maz wroci. no to tyle z wiadomosci hihi nastepna wizyta 3 pazdziernika