reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga trzymam Cię za słowo :tak:
Kinga w każdej firmie znajdą się idioci :wściekła/y: ja nadal się nie dowiedziałam jak dalej z moim ubezpieczeniem bo potrzebuje do porodu :no: teoretycznie powinnam dostać już z firmy a oni mi mówią że jeszcze z zusu ciekawe jakim cudem bo umowę powinnam dostać z datą 30 lipca więc teoretycznie wrzesień powinien być od nich ach szkoda gadać z idiotami

Borys śpi a ja wszystko do konca poprasowąlam ufffffffffffffffffff jak miło poparrzeć ze nie ma góry prania

Aga ja ten śpiworek dostalam od sąsiadki bo sprzedawała mi fotelik do karmienia i to dorzucila gratis, jest w bardzo dobrym stanie a byl używany przez jej dwie córeczki ale do czyszczenia zaniose, sama tego prać nie będę :no:

Anaber ja swój też dostałam dla syna, sprawdziła się dla córy która urodziła się w zimie a potem jak sprzedawałam wózka to dałam go gratis do wózka a teraz muszę kupić bo to super sprawa:))

Marta ja mam kupiłam jak byłam w pierwszej ciąży ale w ogóle mi sie nie przydał,bo nie miałam pokarmu, przy drugim dziecku tez mi się nie przydał bo karmiłam i nie odciągałam pokarmu:) Ja na twoim miejscu bym się wstrzymała jeszcze zobaczysz jak urodzisz i czy bedzie ci potrzeby czy nie zawsze można kupić:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry