reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anaber, moje zboczenie zawodowe. Proba srednia powstaje po polaczeniu kilku prob pobranych w odsepstwie pewnego czasu. W wiekszosci wypadkow jest bardziej wiarygodna, ale jak jest z moczem to nie wiem, najlepiej zabierz obie probki osobno, a panie w laboratorium sobie zdecyduja

Dzoana tak tez zrobie :)

Bobo mam firmy Womar Aga ostatnio wstawiała linka jest na wełni owczej cieplutki strasznie w kolorze granatoym.

ale sie stresuje tym pobraniem krwi pewnie bedzie płakac :-(

Bobo ja dla moich tez milam kombinezon,ale taki troche cienszy i spiworek,a na wierzch jeszcze przykrywalam kocykiem ;-)
wszystko zalezalo od pogody
moje na zime juz byly troche starsze,wiadomo ze przegrzac tez nie mozna,no ale jednak taki maluszek musi miec cieplutko..tym bardziej,ze ty idziesz..ruszasz sie..a ono tylko lezy bez ruchu..
a co do golenia..ja wczoraj golilam moja szczecine..na omacku ..przez moj brzuchol nic nie widze :no::zawstydzona/y::-D..a gdzie tu dalej..:szok:
a wogole zauwazylam,ze ostatnio mi wolniej wlosy rosna i jakby ich bylo mniej..na poczatku to nie nadazalam sie golic,a teraz msm spokoj..spokojnie moge sie golic raz w tyg.czasami nawet rzadziej :tak:

Dzień ja jestem na chwilke okropnie mi sie spać chce a tu trzeba cos robic i sprzatać:baffled:jeszcze mam gosci w domu ciesze ale co chwile trzeba sprzątać i być w gotowości:sorry2: mały jest u nas tyle dni ale dalej nie pozwoli mi sie na rece wziaść za daleko siebie mieszkamy i kontakt słaby:-( Dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty:tak: Anisiaj-mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie:-) pozdrawia was wszystkie mocno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry