reklama

Nasze sprawy...

reklama
a wy jeszcze nie spicie ?
Bobo ja mam jutro na 11,ale chwile po 10 juz ide,bo zanim sie doturlam to troche potrwa :-D
a pozniej ide na zakupy,bo moje dzieci nie maja butow i spodni do szkoly i musze jeszcze wejsc do szkoly po ich bluzy..tazke zajrze do was dopiero popoludniu,no chyba ze uda mi sie wstac wczesniej to wlece rano nim wyjde ;-)
anisiaj no oby @ nie przyszla :no:;-)

bobo - powiem Ci szczerze, że ch... wie, przepraszam za wyrażenie, ale taka prawda. Po poronieniu już 4 miesiące, a ja miałam 2 okresy. Jeden 28 kwietnia (poronienie gin kazał liczyć jak okres), a potem 6 czerwca i 24 lipca, czyli cykle 39 dni, potem 45 dni. Teraz liczę, że jakoś powinnam dostać chyba 1- 3.09

Bobo tutaj ciaze prowadzi polozna,ale osttanio usg robila mi lekarka..
robi usg glowki bo to ponoc podstawa i jeszcze patrzy na inne rzeczy/narzady..bo patrzy na przeplyw krwi..kiedy dizecko ma anemie to cos tam jest nie tak..ale kochana nie powiem tobie dokladnie,bo nie pamietam :zawstydzona/y::sorry2:
tutaj mi robia usg a w Pl z synem amniopunkcje...az 3razy mialam ..dobrze,ze medycyna poszla do przodu i maja tutaj b.dobry sprzet ;-)
a ty sie nie martw ,ze Julisia ma anemie..,ty masz,bo on tobie zabiera i ty masz braki a znia wsio dobrze :tak:
u mnie jest inaczej bo mam te p.ciala..a moja mala Ziutka ma krew dodatnia..inna niz ja..a tzn.,ze moja krew niszczy jej krew..:-(:-( pod koniec jest zawsze najwieksze zagrozenie,wiec teraz musza to sprawdzac..;-)

reklama
Ja tylko wpadlam powiedziec dobranoc,zapiernicz taki mialam ze hoho ale wszystko zrobione i jutro bede z Wami caly dzien...a zapomnialam Wam napisac ze zaczelam sie odchudzac juz 2 dzien za mna ale glodna jestem ze bym zjadla konia z kopytami hehe

Dobranoc lejdis*

&&&& za Wasze jutrzejsze wizyty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry