reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem wieczorowa pora
Bobo, to wykrakalas swojej znajomej tego dzidziolka:) super wiadomosc, moze w koncu do mas wszystkich usmiechnie sie szczescie
Aniolkowa Mamo, dobrze, ze do nas wrocilas. Nadrobic te plotkary to naprawde wyczyn, mnie nie ma kilka godzin i czasem do nadrobienia kilkanascie stron
Bobo, Marta, Scoti, Aga i Madlen, pamietam jak dolaczalyscie na staranka, a tu juz prawie na mecie. Strasznie ten czas zaiwania. Ja tez pamietam Krak.
Anaber, masz w razie czego trzy podejscia, zeby zebrac siuski
Szostkowa Mamo, wracaj szybko. Jak to mowia, wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej
Suonko, nie znam sie na objawach po takim badaniu, koniecznie musisz lekarza sie spytac. Na moje to Ty juz raczej po owulacji jestes, kiedy masz termin @
Ja ide robic sniadanie na jutro i do lozeczka. Slodkich snow i do jutra:*

Witam się wieczorowo!!!
Tutaj już powoli życie zamiera,zamykają się sklepy z pamiątkami,lodziarnie i takie tam.Jejku cieszę się,że skracam pobyt.
Pamiętam jak nie mogłam doczekać się tego wyjazdu,a teraz marzę by wcześnie wstawać i dzieci do szkoły wyprawiać.
Ceny są tu masakryczne za trzy naleśniki(2 z twarożkiem i jeden z dzemem) zapłaciłam 17 zł:szok::szok::szok:!!!
Małgosiu ja jeszcze się wczasuję,ale mam tego już po czubek nosa.
Martuś
moja tęsknota sięga zenitu!!!
Bobo super skrót!!!
Anaber zdrówka dla maluszka!!!
Wiola przepraszam,że dopiero teraz ale Wszystkiego Naj na nowej drodze życia!!!

I ja się melduje wieczorkiem. ;-)

Była u mnie przyjaciólka z moim chrześniakiem, później wpadła moja mama na chwilę...

Kinguś dobrze, że już jesteś. My też tęskniłyśmy ;-)

Szóstkowa
teraz czekamy na Ciebie aż wrócisz do nas na dobre. No i na Evel czekamy, nie pamiętam kiedy miała wrócić ;-)

Dzoana a patrzyłaś na mój wykres? Bo ja nic z niego nie rozumiem... Dlatego chciałabym, żeby ten cykl się już skończył. A termin @ nie wiem coś 5-7.09.

reklama
jestem koleżanka pojechała:))
muszę iść zrobić dzieciom kolację :))

Marta zdecydowałaś się na leżaczek mówiłaś ze nie będzie ci potrzebny i nie zamierzasz kupić

Suonko jak napisałaś że dziewczyna z października już urodziła to się wystraszyłam i muszę się wziąć za wyprawkę bo teraz to nawet w proszku nie jestem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry