reklama

Nasze sprawy...

Witam się nocnie :happy2:

Ja standardowo wpadam jak nikogo nie ma :no: ale miałam zapierdziel w domu :szok: m przyjechal to tak jak wczesniej pisąłam zabrał sie za skąłdanie łóżka pietrowego, baąłgan masakryczny mialam dobrze,ze w tym czasie Borys miął drzemkę 3 godz. więc pomogłam mu i odrazu sprzataliśmy, poźniej kąpiel dzieci i wziełam sie za prasowanie bo nie maiąłm już koszulek dla Igorka :zawstydzona/y: wstyd takie zaległości sobie zrobilam z prasowaniem aż wstyd. Poprasowąłam dziś Igorka rzeczy i pościel a jutro druga seria.

Marta jakbyś jednak zdecydowąla się na leżaczek to podpowiem Ci tylko ze kieruj się tym aby mial nośność do 18 kg dłużej posłuży.

Bobo Madlen (jesli ktos jeszcze to przepraszam ale nie pamietam) za wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja tez jutro mam wizytę u gina pierwsza po porodzie :szok: kurcze az przyjemnie mi się dzis goliło hehe wszystko sama widzialam i mogłam wszystko zrobic ;-)

Kinga fanie że juz jesteś my tez tęskniłyśmy :tak:

Gosiulku
trzymaj się kochana :* lezaczek fajny mój Borysek też sobie przysypia w leżaczku i nardzo mi to ulatwia funkcjonowanie.

6mamo no niestety tak to jest jak jesteśmy ze swoimi męzczynznami to grają nam na nerwach a jka ich nie widzimy to tęsknimy ale taka rozlaka dobrze robi :tak: owocne przytulanki będą hehe:sorry:

anisiaj ja tam swoje wiem, troche za szybko Cie ten brzuszek boli ja miałam tak samo i @ nie przylazła, oj czyms mi tu pachnie :tak: trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzona miłej pracy :)

Ja jak pisalam wczesniej około 18 mma ginekologa, przed tym na 16 jade na usg bioderek a rano na 9:15 jestesmy umówieni na badania. także dzien pełen lekarzy u nas :eek: mam nadzieję ze sprawnie pojdzie zebranie moczu i pobranie krwi u tego mojego krasnala.
Jak będę miala chwilk eto zawitam.
Trzymajcie się paaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
anaber - to faktycznie masz dzisiaj dzień lekarski. powodzenia na wszystkich badaniach i wizytach! zadowolona jesteś z łóżeczka? takie sobie wymarzyłaś?

aniołkowa mamo - trzymam kciuki za odchudzanie :)

madlen, bobo - raz jeszcze trzymam kciukasy! mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.

6mamo - witaj:)

brzuch nawala jak głupi, tylko czekam aż wredna @ mnie zaleje :( pędzę do pracy, miłego dnia wszystkim!

hejka jestem na chwilke Borysek usnał, pierwsza próba zbiórki moczu - zakończona niepowodzeniem, założyłam worek po czym Borys zwalił sie po pachy wiec jeden woreczek odpadł :happy2: ale podczas mycia i przebierania zaczął siusiac więc udalo mi się to zlapać prosto do pojemniczka ale mało tylko 20ml(jestem w szoku siuśki takie jasne ledwo co zabarwione :szok: mam nadzieje ze dzieciaczki tak mają bo juz się martwię). Więc czekamy dalej teraz śpi więc pewnie jak sie obudzi to bedzie siusiu

Kinga być może ze z głodu, ale ty kobieto masz jeść tylko cześciej i mniej (5 poslków) i nie glodz sie bo nie schudniesz :no:

anisiaj zwykłe proste łóżko piętrowe nie miałam w czym poszaleć bo wymiary mnie ograniczały a z tych mniejszych to nie ma zawiele do wyboru, ale ładnie wyglada i pachnie drewnem :) i nie jest wysokie wrazie co :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie porannie z pracy
Anaber, w przyszlym tygodniu mam nocki, wiec bede na BB nocami to Ci potowarzysze. Dobrze, ze chociaz tyle siurkow uzbieralas, mi sie wydaje, ze im ciemniejsze tym gorzej.
Kinga, na diecie nie wolno sie glodzic, bo spowolnisz sobie metabolizm i po wszystkim bedziesz miala jojo:( tak jak pisze Anaber, mniej i czesciej
Bobo, Madlen, Anaber, trzymam kciuki za wizyty&&&&&&
Suonko, zaraz rzuce okiem na Twoj wykres
Anisiaj, ja przed @ tez siuram jak najeta:( oby to nie bylo zapalenie tylko fasolka&&&&&
Milego dnia

anaberku nie mam pojecia czy mozna dolac? moze zadzwon do labolatorium i zapytaj czy 20ml starczy i czy w razie co mozna dolac. babki tam beda wiedziec. do badnia chyba za wiele siuskow nie trzeba.
ja zjadlam sniadnako i moja corcia sie uspokoila hihi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry