reklama

Nasze sprawy...

marta, aga ja już olewam ich.... przychodzą raz na 3 - 4 tyg nic o mnie teraz nie wiedzą, nie wiedzą nic o tym jak "chowa" się ich wnuk... więc niech spier..... na drzewo !!!
sami ku... mają po metr pięćdziesiąt w kapeluszu i tacy piękni są... :angry:

reklama
ja mojej powiedzialam ze julka ma miec miejsce na harce i ze moge wygladac jak dwie szafy byle bylo dziecko zdrowe hihi:) a moja tesciowa do szczypiorkow nie nalezy hahah
dzis gina pytalam o moje cyce tzn o to ze mi nie urosly i jak z laktacja i z karmieniem pozniej i mi powiedzial tak:" wie pani co to nie ma zadnego wplywu na laktacje to czy piersi urosly czy nie. ostatnio byla u mnie pacjentka no taka przepraszam za wyrazenie decha no decha mowie pani i wie pani ile ona karmila? 8 miesiecy karmila a miala takie piegi ze ledwo bylo co widac" :-D:-D:-D ale sie z niego usmialam jak mi tak powiedzial. powiedzial ze piersi to tkanka tluszczowa i gruczoly u mnie widocznie tkanki tluszczowej nie ma dlatego takie mam cyce

reklama
dziewczynki zamawiałam w poniedziałek w nocy książki dla dzieci i termin realizacji do od 5 do 9 dni a dziś dostałam mejla ze już zostały wysłane a ja kasę będę mieć dopiero w piątek popołudniu w najlepszym wypadku rano, a jak przyjdą za wcześnie to nie będę miała kasy żeby je odebrać i co teraz????? kurier je odeśle czy co????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry