• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
tak sobie jeszcze mysle,ze moze napisac do moderatora albo admina,zeby zamknal stary watek ?,bo ja jakos nie mam ochoty tam zagladac :no:,za duzo stersu mnie to kosztuje..
moze jakby wyjasnic o co chodzi,to moze zamknie ;-)
ja ide zaraz polezec sobie w wannie,bo padam..musze sie zrelaksowac troszke,wczoraj wyszlam z kuchni chwile przed polnoca,umylam sie i chcialam isc spac,ale moj syn mial ciezka noc..cos mu na zoladku lezalo i pol nocy wymiotowal,wiec ja nie spalam,a od 7.30 jestem na nogach..lewdo na oczy widze..
zajrze do was pozniej :tak:

Madlen uważam że to jest dobry pomysł ja też nie bardzo mam ochotę tam wchodzić tym bardziej ze od dwóch dni te wpisy śnią mi się w nocy na serio

madlen - ja myślę, że tamten wątek jest tak daleko, że po jakimś czasie nie będziemy na niego odruchowo zerkać. Ja dodałam sobie ten do ulubionych i wchodząc na babyboom, wchodzę od razu tutaj, żeby się nie denerwować. Musimy się od tego odciąć psychicznie, a tamten wątek może się komuś przydać. Boję się, że jak tamten zniknie, to jakieś żale przeniosą się tutaj, a tu miałyśmy zacząć od nowa...bo przecież nie mamy pewności, że ktoś nie ma nam czegoś jeszcze do powiedzenia...

współczuję Ci tej ciężkiej nocy, odpocznij sobie. Jak Twój synek, już lepiej? Ja idę spać, bo mi się oczy zamykają, buziaki!

Marta mnie tez ta sytuacja dobila,czuje sie jakbym byla ta gorsza..a one takie super !!!!..ale juz chce o tym zapomniec..powiem tylko tyle,ze zawiodlam sie na niektorych ...:no:,no coz...
a syn juz lepiej,wyzdrowial jak przyszedl zajaczek :-D
anisaj odpocznij ;-)

Madlen zajączek dobry na wszystko :-D moje maluchy od siostry tzn Oliwka ma 8 lat i już nie wierzy bo jej w szkole dzieci powiedziały ze rodzice kupują prezenty a Zuzia ma 2 latka i na szczęście jeszcze wierzy. Jutro tam do siostry jadę bo mam słodycze dla nich i muszę się uszykować w dużą sikawkę hi hi

Joweg miło Cię widzieć :-D ja jestem wkurzona bo siedzimy sami z m ani gdzie wyjść bo wszyscy daleko są ja przy kompie on przy kompie i tak nam dzień mija :no:

Dużo by gadać ale między innymi poszło o to że tym starym dziewczyną, które są od początku było z nami źle i generalnie założyły w swoim gronie nowe forum do którego zostały zaproszone nie liczne osoby... i że miały dosyc czytania o mdłościach i tp ( te starające się )

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kobietki!
Jestem 39 letnią mamą 6 dzieci i myślę o jeszcze jednym.
Właśnie z mężem wróciłam od mojej mamy i jestem objedzona do granic możliwości.A jutro jeszcze powtórka z rozrywki.I jak zwykle będę robić za szofera.
Dzieciaki otrzymały drobne prezenty od Zajączka,te najstarsze to nie wierzą,ale 4 młodszych jeszcze tak.
Właśnie może tu da się wypić wirtualną kawkę bez zawiści i zazdrości:tak:

Pozdrawiam świątecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry