• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

hejka

pogoda piękna więc posiedziałam w parku 3 godz - przyszły 2 koleżanki i były plotki :)))))

anaber ona powiedziała, że powinien trzymać główkę w osi ciała jak go podnosi za rączki a jemu opada w doł dopiero na sam koniec jak siedzi leci do przodu.

scoti
hehehehehe skacz jak maja śpi :))) musicie się dzielić zabawką :) :-D

dzoanka - pewnie że spokojna jestem, to duży autorytet - często występuję jako ekspert w różnych programach :)))

marta spokojnie jeszcze góra 2 tyg , pamiętam jak marudziłam że już mi źle, ciężko... pamiętaj - już nie długoooooo

kinga fajnie, że testy się pokrywają z obserwacją... ja też miałam testy a zeszło mi od kwietnia do listopada czyli 7 m-cy a 6 cykli

suonko kurde dziwne te Twoje cykle... wiem, że testy owu wychodzą pozytywne podczas ciąży, ale jak ciążowy negatywny, dziwne.... ja miałam pozytywny test owu 1,2 dni i potem koniec :-(

bobo miłego leżakowania

marta jeśli chodzi o telewizor i ścieranie kurzu i inne gadżety odkryłam coś super :)
nowe pronto clean & dust 99% natural - do drewna, metalu, szyb - REWELACJA -WSZYSTKO SIĘ BŁYSZCZY :)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
reklama
Suonko, mi się wydaje, że Twoje hormony jakoś świrują. To jest niemożliwe, żeby testy były pozytywne przez tyle czasu. No i ta tempka, dziwna sprawa. Koniecznie weź ten wykres do lekarza. Jesli tempkę masz niezaburzoną to raczej dziwna wydaje sie różnica temperatur rzędu 0,2 stopnia i to prawie codziennie:no: Nie jestem znawcą i mam różne dziwne skoki, ale wyraźnie u mnie widać fazę pierwszą i fazę drugą.
Aniołkowa Mamo, to testujemy prawie w tym samym czasie:-D Mój termin jest na 19. A jak plamienia nie przyjdą to może nawet wcześniej:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry