• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Nie, nie, nie, jeszcze nie rodzę :no: po obiadku poleżałam trochę a teraz przyjechał m i grzyby przywiózł bo koło lasu mieli kontrolę więc jutro pycha sosik ;-)
Bietka dzięki zobaczę w sklepie i kupie jak mi się moje pronto do mebli skończy

E tam na 9.Co najmniej na 1,5roku;-):-D
Dzoanko wiesz że Ci kibicuję.
Posypie sie posypie. Kinguś za Ciebie tez oczywiście&&&&&&
Wiem Gosiulek. Ja to chciałabym, żebyśmy wszystkie staraczki w jednym czasie zaszły, bo by było weselej.
Musisz pozytywnie się nastawić i wznowić staranka jak tylko poczujesz się gotowa. Na szpital nie ma co sie nastawiać. Może zrobisz sobie badania, może się okazać, że poronienie było spowodowane przez hormon i pod kontrolą zajdziesz w ciążę i urodzisz:tak:
dzoanka wiem o czym mowisz, dla mnie tez najgorsze jest to czekanie od konca dni plodnych do @. coz musimy sie uzbroic w cierpliwosc
Gosiu a Ty kiedy wznawiasz staranka ??
Mogliby wymyslec jakieś badanie, które zaraz po starankach by powiedziały czy się udało czy nie. A tak to dwa tygodnie wyjęte z życiorysu. Strasznie sie denerwuje i wczuwam się w siebie czy czasem nie boli brzuch na @:wściekła/y:
dzoana no wiem.... :crazy::crazy: oby ich nie było ...
kochana powiedz mi Ty nie robisz testów owu ???
Nie robie testów owulacyjnych, ponieważ mierzę tempke i badam śluz i u mnie to od razu widać czy owu jest czy jej nie ma. Raz chyba dostałam testy od Bobo i zrobiłam na spróbowanie i pokryły mi sie z objawami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry