• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
w ogole to musze sie wyzalic wam
bo jestem zla i jest mi smutno
m ciotka mieszka razem z corka i dziadkami. i kuzynka m wychodzi za rok za maz . no i ona i jej ten narzeczony to takie glaby. on pracuje w ochronie na umowe zlecenie zadnych ambicji itp a ona do pracy nie pojdzie bo jakos jej od zawsze znalezc nie moze hehe. no ale rzecz w tym ze oni maja ten slub za rok a w ogole nie mieszkali razem. no i wiecie co wymyslili? ze zamieszkaja u niej. tzn tak : babcia 87 lat i dziadek 84 lata pojda na pokoj razem z ciotka a oni glaby wezma ten drugi pokoj ktory do tej pory miala babcia z dziadkiem. do niego nie pojda mieszkac bo jej warunki nie pasuja bo kibel na polpietrze i nie ma cieplej wody. wiec beda mieszkac u niej. no zla jestem bo zamiast nie robic takiego wesela ( na 30 osob w tym 6 osob mlodych reszta osoby strasze) i wynajc cos i w ogole to oni na stare lata dziadkow ganiaja. no zla jestem jak cholera.

bietka no mowie Ci masakra z nimi. ona ma wade wymowy u fryzjera byla jedynie na moje wesele pasemka zrobic wlosy ma takie jakby mopa na leb zalozyla brwi to moj m ma lepsze niz ona ubiera sie jak dziecko wiec kto ja zatrudni? a najlepsze jest to ze chca po slubie dziecko robic hahaha. ciekawe co mu zapewnia? a ten jej wspanialy narzeczony tez taki jelop ze szok.

bobo mi sie wydaje ze oni to wesele robia zeby kase dostac bo jak sie nie ma kasy to wesela sie nie robi. masakra zeby babcie z dziadkiem do pokoju razem z corka zakwaterowac i miec pokoj dla siebie co za ludzie...a ta ciotka nie moze im delikatnie powiedziec zeby sobie cos wynajeli? to chyba najlepsze rozwiazanie, tylko z drugiej strony z czego oni zrobia oplaty jak tylko on pracuje.

aniolkowa ciotka ma ja tylko jedna wiec wiesz srednio. ale jestem taka zla ze szok. robia wesele na ktore ich nie stac a robia wszystko takie jakby mieli kasy jak lodu. on pracuje i to na zlecenie, wiec dziecko nie bedzie mialo ubezpieczenia nawet u niego. a ona w posredniaku zapisana. no masakra. jakbym miala warunki to bym sama wziela dziakow. na starre lata zamiast miec spokoj to beda sie z ciotka w jednym pokoju gniesc :(

Bobo, to sobie wymyślili. A nie może nikt z rodziny im tego pomysłu wyperswadować? Dziwię się, że dziadki na to idą, szkoda ich, żeby jeszcze na starość mieli takie jazdy.
Zaczytałam się w opiniach na temat tego sklepu "66 procent". Masakra po prostu:szok:

reklama
marta robia na pokaz. widzieli nasze wesele i chca teraz zrobic takie jak my. tyle ze nasze troche kosztowalo. a ich na to nie stac. jakbym mogla to bym nie poszla na to wesele no ale m swiadkiem ma byc :(((((
dzoanko nie ma kto im nagadac. my sie wtracac nie chcemy, dziadek niby sie zgodzil na to babcia ponic marudzila no ale w koncu ja przekonali.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry