• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry
Anaber, fajny ten orbitrek:tak: Ja bardzo lubię czerwony kolor:-D A dane techniczne ma ok?
Marta, ja tam chyba jednak wolę frytki z keczupem. Z majonezem to chyba dla mnie za dużo tłuszczu w tłuszczu:-D A placki mój M robi najlepsze na świecie, aż mi ślinka pociekła na klawiaturę:zawstydzona/y:
Anisiaj, ze mną jest identycznie. Najpierw gdzieś coś walnę, a później wściekam się, bo nie mogę tego znaleźć. Chociaż jak to chowam to jestem święcie przekonana, że na pewno będę wiedziała gdzie to jest. Jedyny sposób to przestać szukać, wtedy samo wyskakuje. A najczęściej miesiąc później, kiedy tego nie potrzebuję Na choróbsko to najlepiej zostać w domu, ale jak nie możesz to zostają Ci babcine sposoby niestety:-( I pozytywne nastawienie:-D
Miłego dnia

reklama
kochane moje, ale ja potrzebuję tego papierka z pinem na już zaraz, bo wieczorem mam wizytę i dupaaaa

jestem idiotką, dzisiaj mam prawo tak do siebie mówić :)

p.s. zaraz umrę ze śmiechu! spróbowałam wprowadzić swój pin, który mam do wszystkich kart i się udało, a ja głupia pol domu już przewaliłam, bo zapomniałam, że go zmieniałam na stronie diagnostyki :angry:

Ostatnia edycja:
dzień dobry z kawą :-)

anaber daj mi troszkę Twojego samozaparcia... ruszasz w poniedz czy już zaczęłaś ????
anisiaj spokojnie 3 wdechy , usiądź - na pewno się znajdzie - odganiam choróbsko - a feeee
marta fajnie że Oli dał pospać

ja jak zwykle czekam aż gargamel wstanie...
turli, turli na podłodze, karmienie o 11 i wio na spacer - :)

jak zdążę coś WAm napiszę na grupie :)

miłego dzionka :*

Ostatnia edycja:
dziewczyny wkleję jeszcze raz ;)

zaraz umrę ze śmiechu! spróbowałam wprowadzić swój pin, który mam do wszystkich kart i się udało, a ja głupia pol domu już przewaliłam, bo zapomniałam, że go zmieniałam na stronie diagnostyki
angry.gif

ANisiaj ależ niecierpliwiec z Ciebie he he he właśnie miałam odpisać :sorry2: czasami tak bywa ja mam jedno hasło wszędzie - łatwiej zapamiętać ;-)
Bietka miłego spacerku, a Oli daje mi spac grzeczny jest bardziej to brzuch i plecy dają znać w nocy ale dziś było oki

A reszta śpiochów wstawać

idę zrobic sobie kawkę i zeżre całą czekoladę

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry