D
Dzoana.a
Gość
Dzień dobry
Anaber, fajny ten orbitrek
Ja bardzo lubię czerwony kolor
A dane techniczne ma ok?
Marta, ja tam chyba jednak wolę frytki z keczupem. Z majonezem to chyba dla mnie za dużo tłuszczu w tłuszczu
A placki mój M robi najlepsze na świecie, aż mi ślinka pociekła na klawiaturę
Anisiaj, ze mną jest identycznie. Najpierw gdzieś coś walnę, a później wściekam się, bo nie mogę tego znaleźć. Chociaż jak to chowam to jestem święcie przekonana, że na pewno będę wiedziała gdzie to jest. Jedyny sposób to przestać szukać, wtedy samo wyskakuje. A najczęściej miesiąc później, kiedy tego nie potrzebuję
Na choróbsko to najlepiej zostać w domu, ale jak nie możesz to zostają Ci babcine sposoby niestety:-( I pozytywne nastawienie
Miłego dnia
Anaber, fajny ten orbitrek
Ja bardzo lubię czerwony kolor
A dane techniczne ma ok?Marta, ja tam chyba jednak wolę frytki z keczupem. Z majonezem to chyba dla mnie za dużo tłuszczu w tłuszczu
A placki mój M robi najlepsze na świecie, aż mi ślinka pociekła na klawiaturę
Anisiaj, ze mną jest identycznie. Najpierw gdzieś coś walnę, a później wściekam się, bo nie mogę tego znaleźć. Chociaż jak to chowam to jestem święcie przekonana, że na pewno będę wiedziała gdzie to jest. Jedyny sposób to przestać szukać, wtedy samo wyskakuje. A najczęściej miesiąc później, kiedy tego nie potrzebuję
Na choróbsko to najlepiej zostać w domu, ale jak nie możesz to zostają Ci babcine sposoby niestety:-( I pozytywne nastawienie
Miłego dnia

czasami tak bywa ja mam jedno hasło wszędzie - łatwiej zapamiętać ;-)