• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Melduje sie z meliska

Niedawno wstalam a najchetniej juz bym sie polozyla:-(

Na basenie bylo super, dziecko zadowolone padlo po 20 i spalo do rana a ja chyba bardziej sie zmeczylam staniem i patrzeniem na nich niz oni plywaniem:-p

Bardzo chcialabym w ten weekend urodzic :tak::tak:

Anisiaj ja czuje ze tym razem wszystko bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&

Chyba zaraz wybierzemy sie na spacer moze troche sie dobudze

reklama
Scoti urodzisz urodzisz jeszcze :tak: boi Cię brzuch tak jak pisałam stronę wcześniej ?
Aga oj dzieciaczki do sprzątania zagonić ciężka sprawa, mój m nie sprząta a co dopiero dzieci he he he
Bobo tańczysz karniaka :cool2: mnie też zaczęły ręce bolec od niedawna

dżoanko - dziękuję :) ja wiem,że ta beta jest ok jak na ten etap, w końcu jeszcze w czwartek na teście była I kreska. Po prostu przeszłość robi swoje i ja już się boję...

bobo - ja dzięki Tobie chodzę do diagnostyki, bo tak szybko są wyniki :) czekam jeszcze na te tarczycowe, ale mają być tuż przed wizytą.

ale mi się chce spaaać, a tu do pracy trzeba i z ludźmi się męczyć na warsztatach brrrr

powiem Wam szczerze, że zrobię tylko 1 przyrost w sobotę i oleję te badania bety, bo to tylko stres...

Aga, proszę bardzo
Anisiaj, zamartwianie się nie pomoże ani Tobie ani fasolce. A no właśnie, przecież robiłaś testy i była I:-) Tak właśnie mi się wydawało, że testowałaś w tym cyklu. Mówiłam Ci, że po tylu nieszczęściach przychodzi zawsze coś dobrego.
Bobo, dziękuję

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj i prawidłowo, musisz myśleć że wszystko będzie dobrze a co złego mnie nie dotyczy i będzie dobrze

Marta powiem ci że łatwiej mi było nauczyć porządku Dominika niż ta moją kozę upartą, ta to ma straszne opory żeby cokolwiek zrobić, a Dominik bez mrugnięcia okiem, chociaż ostatnio się buntuje, ja coś czuję że bede mieć fajnych chłopaków a ta to mi da popalić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry