• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się i ja :)

Rano wstałam o 8, Borys spał do 9:30 szybko wykorzystałam ten wolny czas posprzatałam odkurzyłam zmylam podłogi, wstawiąłm i powiesiłam pranie teraz zjadł i poszedł dalej w kimonko. jak sie obudzi nakarmię go i idziemy na spacerek bo dzis ładna pogoda :tak:

Dzoana ja poprosze kawkę ;-) jesli chodzi o orbitreka to ma dobre parametry i w zupełności wystarczy do użytku domowego :tak:

Bietka zaczynam od piatku jutro bedzie orbitrek bo gosciu już go dziś wysłał. A jutro odwiedza mnie koleżanka z pracy wiec jakies ciastko będzie. A od piątku zero koniec. wiem ,ze dam radę poza tym m mi nogi powyrywa jak nie schudnę w końcu to od niego prezent :-)

Fajnie ze nie bede zależna od pogody, od czasu bede ćwiczyć wtedy kiedy Borys śpi także napewno bedzie mnie mniej ale bede odiwedzac :) poza tym czuje nosem ze bedzie wysyp fasolek więc nawet nie zauwazycie, że mnie nie będzie ;-) a jak już zobaczę ze kilogramy lecą w doł to już załapie najgorsze beda te pierwsze dni, pewnie bede głodna. stosowac bede swoją dietę bo przeraża mnie to liczenie tych punktów i do konca tego nie kumam :no: znowu na zalagodzenie głodu jogurt naturalny i jabłka :)

Anisiaj ja tez sie nie znam na becie bo nigdy nie robiłam ale trzymam &&&&&&&&&&&&&& :tak:

Milego dzionka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie,
ja właśnie wróciłam z Carrefoura :) Dziś w promocji są filety z kurczaka za 12,99/ kg, są napoje z tymbarka 1 za 2,19 i drugi jest za grosz (te litrowe w kartonie), ja kupiłam zestaw haribo żelki złote miśki za 4,99 plus druga paczka za grosza, vanish 2 litry jest za 19,90- tyle zapamiętałam :) Pełno ludzi było, aaa jeszcze kawa tchibo była mielona - 2 paczki za 14 zł takie dość duże ale nie wiem jaka waga bo nie patrzyłam na to- ja piję tylko rozpuszczalną...

Marta, bo w dzisiejszych czasach wydaje mi się, że chłopcy mają za mało testosteronu (metroseksualizm) a dziewczynki za dużo (typowe ostre babki). Tak mi się wydaje. Kiedyś czytałam jakąś książkę, nie pamięta tytułu (ale była bardzo ciekawa) i było wyjaśnione w jaki sposób powstają (rodzą się) homoseksualiści i właśnie tacy chłopcy zniewieściali. Kurcze, szkoda, że nie pamiętam tej książki, to bym dokładniej przytoczyła.
Anaber, tyle się narobiłaś to zasłużyłaś na kawusie bez dwóch zdań
Witaj Evel, ja niestety mam daleko do carrefoura i nie lubię tam chodzić. Raz pojechałam i się zniechęciłam
Anisiaj, nie panikuj tylko podawaj promocje z każdego miasta. Wzięłaś na siebie tesco? To nie ma, że boli...
Ja wyhaczyłam w stonce, że od dzisiaj jest tydzień azjatycki i mleko kokosowe 400ml za 4,99:szok: Myślicie, że jak M pójdzie po pracy po 15 to załapie się na zgrzewkę?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
68467_389876181084594_1107266491_n.jpg a tak się martwiłam :-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry