• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dobra, a teraz ja po narzekam. Chodzę już po ścianach. Przez kilka dni miałam biały śluz i to malutko. A wczoraj miałam taki jak białko jaja, tylko, że biały. Strasznie się denerwuję, że to początek @ kurcze, przeglądam swoje stare wykresy i już głupieje. Z doświadczenia wiem, że mam nieswoiste objawy @:-(

reklama
dżoanko - ja tak jak aniołkowa mama, powiem Ci, że trzeba mieć nadzieję cały czas. U nas miał być cykl stracony, ale ta randka rocznicowa, kiedy M robił kolacje swoje zrobiła ;) A co taki biały śluz może u Ciebie oznaczać?

aniołkowa - ja też mam ciągle ssanie, już po godzinie od jedzenia. u Ciebie jeszcze tydzień do testu tak?

dziewczyny, jak to jest z tymi malinami w ciąży - czy mogę sobie dolać soku do herbaty? mam taki, który robiła moja mama i taki sklepowy syrop, mogę czy nie?

Bobo, 19.10 to ostateczny termin:wściekła/y:
Aniołkowa Mamo, nawet mi nie mów o wkręcaniu sobie. Gdyby tylko patrzeć na objawy, to byłabym w ciąży juz kilkanaście razy:-(
Anisiaj, no właśnie nie wiem skąd mi się ten śluz wziął. Najpierw sucho sucho, a później taki glut. Ja bym sobie odpuściła te maliny, bo podobno nie są wskazane w ciąży, ale może niech ktoś mądrzejszy się wypowie.
No jak w sobotę będzie plamienie to już będę wiedziała, że dupa zbita i @ przylezie. Ale to w sumie może i lepiej, że w sobotę będzie już wszystko wiadome

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry