• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj ja pije od poczatku ciazy herbate z sokiem i dziecko zdrowe i mi nic nie jest. chodzi o liscie malin a nie o maliny. licie maja w soobie cos ze powoduja skurcze i moze byc przed wczesny porod. sam sok z malin nie jest szkodliwy. zreszta tak jak juz ppisalam maliny sa w syropie *spam* a jest on dla kobiet w ciazy. pij Kochana spokojnie :)

bobo - piję. mając swoją wiedzę i wiedząc jakie spustoszenie w układzie nerwowym sieją wirusy przeziębienia i grypy w I trymestrze, jakoś bardziej się ich obawiam niż soku z malin. Oczywiście tak, jak piszesz, z malin, nie z liści. Co to ten *spam*? bierze się go na kaszel w ciąży?

Dziewczyny po co pijemy maliny? Żeby się rozgrzać a ten stan powoduje skurcze. Nie na darmo wchodzi się do wanny np. podczas porodu. Wszystko zalezy od ilości.jesli pijemy z głową to czemu nie. Znam niesttey opinie lekarzy niektórych że absolutnie nie można inni nie mają nic przeciwko.
Ja psychicznie bym nie dała rady pijąc.Ale to ja...;-)

anisiaj ja go bralam jak juz bylo gorzej. na poczatku domowe sposoby uzywalam :)
no wlasnie dziewczynki gdzie sie podzialyscie?????
gosiulek skopiowalam Ci opis z ulotki syropu *spam*
malina - wykazuje działanie napotne; jest stosowana od dawna jako Lek przy przeziębieniach, grypie i jako lekarstwo na szkorbut działanie napotne

reklama
Gosiulku - ja piję ze względu na witaminę, nie na rozgrzanie. Rozumiem Twoje obawy, ja też mam ich wiele, ale boję się tego przeziębienia jak diabli.

Bobo - poczytałam sobie o tym syropku i jest polecany, kiedy rozkręca się przeziębienie i rekomendowany przez IMiD, więc chyba sobie kupię, bo czuję, że mnie rozłoży. Dzięki!:*

aniołkowa - Ty mieszkasz w Belgii? Twój M jest Belgiem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry