• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber tak jak Kinga Ci napisała z koszulki m zrobiłam :-D kurcze szkoda by mi było tej lampki bo to miała być taka jak do karmienia będę wstawać mimo iż 15 zł za nią daliśmy. Teraz tak fajnie świeci - przycienione światło bo wcześniej była trochę za jasna :dry: pokazywałam m orbitreka jaki kupiłaś mówił że bardzo fajny dobrze że to koło ma duże.

Ja coś czuje że się rozpakuje ostatnia he he he najpierw Scoti, Aga a później ja takie mam przeczucia

reklama
anaber jadam cycki, rybe i pulpety gotowane w wodzie nie w rosolku czasmi ryz ale wtedy bez miesa tylko z surowka, czasami ugotuje sobie zupke chudziutka na skrzydelku hihi wiem ze dobra ona nie jest ale zawsze to cos innego hihi.Moje posilki wygladaja mniej wiecej tak :
9.00 kawa z cukrem i mlekiem(tej przyjemnosci sie nie pozbawie nawet na diecie:-)) 2 wafle ryzowe
12.00 kromka chleba pelnoziarnistego np z jajkiem albo chudziutka wedlinka i owoc
15.00 obiad plus kawa jak mam ochote
17.30 jogurt naturalny albo owocowy i jak jestem bardzo glodna to owoc albo suchar z dzemem
i pije srednio 2,5 l wody
Minusem tego odchudzania jest to ze ciagle jem to samo :(

Anaber generalnie nie chodzi o wagę " naszą" ale im koło większe to obciążenie też i lepiej na mięśnie. JA zaczynałam od programu 2-3 na tym pokrętle a później już na 6-7 ćwiczyłam ;-) Kochana damy radę ja później też wskakuje na mojego :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry