• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
cześć :)

anisiaj umarłam :-D:-D:-D:-D nie możemy być ograniczone tylko do biedronki - to oczywista sprawa :-):-):-):-) dlatego medluję : do końca tygodnia w LIDLU gruszki po 3,66 zł za kg :-D

kochana a tak serio- przyrost a nie pojedyncza wartość!!!!! dostaniesz leki na zbicie TSH - ja je brałam przez całą ciążę - nie martw się !!!!!!!! czekam na info po wizycie

marta bolał pod koniec, nic nie doradzę, tylko czekać ;-)

anaber mnie tę dietę wytłumaczyła koleżanka - już kumam mniej więcej.... a punkty są dla mnie prostsze niż ograniczanie się do kilku produktów ...
może Dukan... sama nie wiem, muszę podjąć decyzję do niedzieli - bo potem czas-start :)
powiedz mi jak odchudzałaś się po I ciąży ??????

szkoda że siedzenie na BB nie spala kalorii

kinga ja też nie wiem jak można nie wiedzieć...

Ostatnia edycja:
reklama
anaber generalnie chodzi o to, że jesz wszystko tylko w mniejszych ilościach ... masz gotową tabelę punktową. Np. masz na zużycie dziennie 20 punktów:
kawa z mlekiem 5 pkt, 2 kromki chleba z szynką 7 pkt - więc śniadanie ma już 12 pkt został nam obiad - niech będzie pierś z kurczaka i warzywa za 8 pkt i na kolację owoc który ma 0 pkt, i tak co dzień, rozumiesz???? :) wiem że to na początku będzie trudne, żeby połapać się co ile ma pkt... ale np. jak mam 20 pkt i zjem ciasteczko za 10 pkt no to już mam tylko 10 pkt na normalne posiłki i muszę je dobrać bardzo dietetycznie...

kinga byłam na tej diecie... póki co nerki są OK, a do ślubu schudłam na niej bardzo ładnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry