• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

gosiu - my nie mamy gazu, ale wiem, że są takie domowy czujniki, na pewno są na allegro

bobo - udanych zakupów

wiolka -ja chyba też zrobię naleśniki, bo mi się nie chce nosa z domu wystawiać, a mam tylko rybę dla siebie, dla m już nie ;)

scoti - no to przyzwoicie macie, u nas to tragedia. krótki macierzyński plus brak miejsc w przedszkolach

marta
- z czym te placki?

reklama
U mnie tylko krupnik bo drugie będzie u mamy.Albo rybka albo pierogi z jagodami albo z kaszą jaglaną....Nie wiem dokładnie.

edit. Ikonka wskazywała naładowaną beterię w tel. a nagle po wysłaniu smsa tel mi padł. Okazało się że bateria.:crazy:

Ostatnia edycja:
Jestem upiekłam naleśniki zjadlyśmy i nie mam siły a tu trzeba iść po drzewo do kominka przyniesc z pod dachu i odkurzać i jeszcze prasowanie:eek: ale co zrobić zupke jarzynową mam na pierwsze danie a zaczęłyśmy dziś od drugiego:-D ja dziś zrobiłam naleśniki bo wczoraj cały dzień myślalam że byl piątek zrobiłam rybe i jagbym do tel nie zajrzała to bym żyła dalej w nieświadomości jakoś dzień mi umnknął Marta wszystko sie może zdarzyć w każdej chwili wiec nie jest powiedziane że przenosisz Gosiulek to faktycznie dziwne skoro nowy piec i przegląd zrobiony sama nie wiem

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja:)

Pospałam sobie, potem byłam w szkole bo mnie wychowawczyni wezwała, myślałam że będzie gorzej ale nie ma tak źle Dominik nie morze się dogadać z jednym kolega i jest napięcie między nimi, w poprzedniej szkole wszystko było by na nie go i nauczycielka by sobie pojechała

Ja na obiad miałam robić naleśniki ale nie mam mleka a już mi sie nie chce wychodzić więc będą jutro:)) a dziś barszczyk z uszkami:)

Marta odpoczywaj kochana, też muszę dziś wziąć aparat przeglądnąć naładować baterie i spakować:))

Bobo ja jak chodziłam w zimie w ciąży to chodziłam w polarze, było mi ciepło i wygodnie:)

Anaber
powodzenia:))

Bietka udanego spacerku:))

Anisiaj mnie po lutce też brzuch nie bolał:)

reklama
Dobrze ze o aparacie przypomnialyscie musze baterie naladowac i kamerke tez:tak:

oooo tesciowa sie stesknila i dzwoni nie odbieram powiem ze spalysmy z Maya, a mowilam wczoraj M zeby sobie do niej zadzwonil bo 4 dni sie nie odzywal a dla nich to wiecznosc i wysiedziec nie moga...

Idziemy sie z mala polozyc bo padam, po drzemce moze wezme sie za odkurzanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry