• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
My byliśmy na specerku prawie 3 godz. :) jak przyszlam do domu to zrobiłam sobie obiadek pierś z zestawem sałat i jogurtem naturalnym :cool: Borys marudzil tak mnie rozbolała glowa,że szok musiałam wziąć paracetamol bo myślalam,ze zwarjuję. Połozylam sie z Boryskiem i troszke mi przeszło, przyjechal m to pojechalam na zakupy uzupełnić troche lodówkę. Jak przechodziłam przez dzial slodyczy to myślałam,ze mi język w du....pę wejdzie :-p ale się opanowałam:sorry: i nie dalam się :)

Kurcze musze sobie dodac jakiś jeden posilek dziennie bo w mojej diecie sa 4 bo przy karmieniu piersia czuję się głodna i to przez to tak bolała mnie głowa.

Zaraz umyje Boryska i wskakuję na mego orbiego :happy: poźniej prysznic i lulu. Dziś już troche poćwiczyam to moj m powiedział,ze byłby szczęsliwy jakbym tak na nim pochodziła :zawstydzona/y::-p teraz mam wymówke hehe kuoil mi to musze ćwiczyći niech mi nie zawraca głowy :-)
Teraz czeka mnie kolacja chlebek razowy z pomidorkiem i kielkami brokuł :cool:

Bobo ja tez przekicałam w kurtce mojej mamy jak jeszcze z nią rozmawiałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry