• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka - nie daj się :) to tylko wielkie, obleśne ciastko, ze starym kremem i przeterminowaną czekoladą (tak sobie tłumacz;))

marta - ojoj, no to chyba nareszcie robicie nam miejsce, Ty i Oli ;) pisz jak coś się zacznie!:)

wiolka - ja jestem pełna podziwu jak Ty zapierniczasz, przecież jesteś już w tak zaawansowanej ciąży, skąd bierzesz tyle siły?

anaber - kurczak był mega, M zachwycony, ja też :)

zmykam na Teorię Wielkiego Podrywu, a potem z M do nowej, hmm jakby to powiedzieć, żebyście Wy na diecie mnie nie zatłukły...hmmm do nowego miejsca, gdzie jest kawa i coś, co Wam nie można, a ja pewnie się po tym w....gam ;P

miłego wieczorku!

Ostatnia edycja:
Bietka musiz kategorycznie zabronić przynosić m takie rzeczy, a jak sam chce słodkie to niech zje w drodze ze sklepu do domu:-p
anisiaj
to się ciesze :) mi tez to smakuje :tak:

Ja poskakałm trochę na orbim i jade do sklepu bo mi sie pomidory skończyły :baffled: a z czymś trza jeść ten chlebek i paprykę sobie kupię :-D

Hej Laski!
spróbowałam nadczytac was. Dzięki Bietka za skrót!!!!
Widzę że Igi łebek ślicznie trzyma w górze, powtarzam:) nie ma co się martwić. U nas Kuba na początku też króciutko głowę w górze trzymał.
Anisiaj beta piękna!!! I narobiłaś mi smaka na kuraka wg Anaber:) Chyba go jutro na obiad zrobię.
My dziisaj byliśmy na urodzinach babci m. Kupiliśmy jej lampę stojącą.
Strasznie głowa mnie boli, uciekam położyć się, bo chcę do sklepu jeszcze jechać.
Miłego wieczorku!!!!

justi to zażyj coś i odpocznij :-) ćwiczę z Igim.

kurde zmykam jutro po pekińską i paprykę i też zrobię - to chyba dietetyczne jest :-)

ach wczoraj byłam w rosmanie i pasta do zębów blend a med 3d white 5,99 ; spray-jedwab joannna 7,99 zł :-D

reklama
bobo dobrze ze odpoczełaś - humor wrócił :-)

kochane ja się żegnam... ok 19 będzie kąpiel, usypianie a potem relaks z mam talent :-)

miłego wieczorku :* i spokojnej nocy

marta, aga scoti jakby coś piszcie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry