• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka ja zawsze byłam szatynką:) później ufarbowałam sobie pasemka na blond, ale dobijały mnie odrosty. Co 2 mce musiałam farbować. I postanowiłam powrócić do mniej więcej naturalnego koloru. Teraz przynajmniej odrostów nie widać. No chyba że wyjdą siwe:)

Cześć dziewczynki :)

Ja wstałam o 11 :sorry: z Boryskiem sobie troche pospalismy co prawda w naszym łóżku ale sie prznajmniej wyspalam :tak:

Bietka jak tam śniadanko ?? ile dzisiaj punktów wyszlo?? Ja standardowo chlebek, pomidor kiełi i dziś w gratisie dałam troszke cebulki i paprykę także zjadlam trzy małe kawałki i jestem pełna ;-) do obiadu wystarczy. Chciłama Ci jescze ,że wczoraj kupiłam sobie błonnik taki

Chrupki błonnik na śniadanie

Dzien dobty ;*

Ja sie tylko witam na szybko i uciekam bo mamy nadal cd nudnego goscia, matko wczoraj musialam z nimi siedziec masakra myslalam ze zasne hihi, przed snem Was tylko doczytalam i zasnelam jak niemowle hihi.
marta to chyba porod zbliza sie wielkimi krokami :)) wkoncu :))

Wiola przytulam mocno, wiem dokladnie jak wlasny m potrafi schrzanic humor,chyba kazda zona to wie !!!!

MILEGO DNIA BABECZKI :))

Cześć dziewczynki :)

Ja wstałam o 11 :sorry: z Boryskiem sobie troche pospalismy co prawda w naszym łóżku ale sie prznajmniej wyspalam :tak:

Bietka jak tam śniadanko ?? ile dzisiaj punktów wyszlo?? Ja standardowo chlebek, pomidor kiełi i dziś w gratisie dałam troszke cebulki i paprykę także zjadlam trzy małe kawałki i jestem pełna ;-) do obiadu wystarczy. Chciaam Ci jeszcze napisać ,że wczoraj kupiłam sobie błonnik taki

można jeść z jogurtem naturalnym nawet sopko :), zawsze coś innego i jest jeszcze o smaku kokosów.

Marta widze,że jeszcze w dwupaku :)

Wiolka niedenerwuj sie kochana :* wiem,ze to łatwo powiedziec buziaczki :*

Justi witaj :)

Jesli kogoś ominełam to przepraszam.

Ja dzis sama bo m jedzie w polske po auto i zostaje z dwojką sama więc mniej czasu na BB :baffled:

Milego dnia :*

reklama
Bietka taki
images
bo nie chcialo mi wkleić fotki w poprzednim poście, wogóle cos mi BB dziś nawala :eek::baffled::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry