Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mogę Ci wysłaćaneczka a za granice tez wysylacie czy tylko na terenie Polski?
nie wiem na jakiej ul jest ten szpital.. kuzynka męża rodziła tam w styczniu 2010 i jest genialnie fotel dla męża na porodówce , piłka , wanna itp itdAnisiaj Ty nasz alienku kochany,będzie dobrze!!!Diagnostyka jest dla mnie najlepsza,jak tam pójdziesz to na dzień dobry poproś o kartę stałego klienta.Dadzą na pewno bez szemrania i już w czwartek w necie sobie sprawdzisz betkę.
Wiolka Franulek jakoś tak bez zmian,nie pogorszyło się,dalej szaleje w między czasie ogląda na dvd Madagaskar.Zrobię jemu dzisiaj nebulizatorem inhalacyjkę z soli fizjologicznej.
Aneczka a w Zielonej,to na Zyty chcesz rodzić?Ja tam leżałam z pierwszą ciążą na podtrzymaniu.No nie było najgorzej,ale rewelacji też nie było.Czy teraz jest to szpital godny polecenia.
Bobo oj chyba telepatycznie dam ci klapsa.
Dziewczynki za Was wszystkie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kochane zajrzyjcie na mojego blooga,są tam fajne foty.

mnie zawsze po gazowanych boli...Dziewczyny czy może mnie bolec brzuch od wody gazowanej ? Cały czas piłam niegazowaną a teraz w domku innej nie mam i się napiłam
6mamo &&&&&&&&&&&&&&&7 i zdrówka dla synka
Bobo ja jutro mykam do promotora popoprawiam to co kazał ale z lapkiem pojadę bo zabrakło mi kartek do drukarki... mam nadzieję że się nie będzie pluł bo on to mus na papierze wszystko mieć