Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak tam tatuaż? Zdecydowalaś sie w końcu? Co tam u Ciebie?mnie strasznie wkurzają ludzie nie szanujący cudzych rzeczy .. ciuszki po Ameli na szczęście dostałam nienaruszone , ale luzie często mi "kradną" ksiażki lub niszczą a dla mnie ksiażki to świętość ..anisiaj ja wogóle Cię nie mogłam zaprosić :-( czyli chodzi o post 2305 to nic mi się nie pokazało nic nie mam
wczoraj wiecie co troche sie wkurzyłam i troche mi si eprzykro zrobiło, jak urodzilam Igorka to wiadmo co jakis czas odkładalam ciuszki z których wyrastal, w między czasie z rodziny jedna osoba zaciążyła więc chciała pożyczyć, ok no to pożyzcyłam pozniej sie dowiedzialam,ze te rzeczy zostaly jeszcez komuś pożyczone no i w końcu wczoraj po długim upominaniu siedotarły do mojego domu i sie wkurzyłam, bo wychodzi na to,ze dwójka dzieci w tym chodziła a nic od siebie baby nie dały. wszystkie rzeczy poniszczone, poplamione
od kompletów brakują czesci kurcze i tak sobi epomyślalam,ze jak ja bym coś pożycząła i bym wiedziął ,ze nie oddaje w takim stanie jak brałam to cos dokupuje albo oddaje jeszce jakieś swoje rzeczy któr mialam z innych źródeł. i tak to jest jak sie pożycza. teraz ja muszę sama sobie dokupic
![]()
gdzieś mam listę wszystkich ziół z podziałem czy można czy nie .. zaraz poszukam i wrzucęMilego Wiolka
baby mojeczy można pić meliskę w ciąży?
trzymam kciuki !!!ja znalazlam nowa metode leczenia raka , i sie chyba wybierzemy z mezem , trzeba wszytskieog probowac !!!!! moze w koncu cos pomoze namdpobra ja mykam , papap :*
miłego pisania !!dziewczynki ja spadam pisac prace co by plagiat nie byl hihipozniej sie odezwe papa
jakiś wirus panuje.. ja dziś byłam z małą u pediatry...Scoti świetne wieści-dziękuję:-).
Anisiaj słuchaj się mamy
A wiecie,że coś mi mój dwulatek gorączkuje od wczoraj,tzn 31,1 -37,2 i oprócz przytkanego noska nic mu się nie dzieje.Szaleje jak zwykle.Właśnie zbudował sobie pistolet z klocków i strzela.
Podaję jemu Rutinacea w syropku 3x5ml i jego wit z żelazem 2x5ml.
Na razie nie pójdę do lekarza,co???
też dziś byłam na LutyckiejJESTEM już i padam na pysk... tak jak rano wyszłam teraz dopiero wróciłam
W sądzie nie dość że kierowca autobusu- idiota za późno wyświetlał przystanki i wysiadłam nie tam gdzie miałam i 2 kilosy szłam to jeszcze zero pomocy ale popoprawiałam co trzeba i mam nadzieję, że teraz będzie już dobrze. Na Lutyckiej jak jechałam to biegłam na tramwaj - masakra mam nadzieję, że dzidzi to nie zaszkodziłow szpitalu się pogubiłam ale w końcu trafiłam... W zusie mi poszło w miarę szybko, babka spoko powiedziała i pozaznaczała co mam zrobić i dałam im numer konta - więc pieniążki będę miała na konto
no to tyle wrażeń.
przepraszam ze tak o sobie ale zaraz was nadrobię![]()
w diagnostyce betę miałam po 45 minutach i można onlinepamela - witaj!
bobo - antyplagiat ma i książki i prace dyplomowe - mgr, licencjaty i dr. Nie ryzykuj, tylko zmień kilka wyrazów, to przecież nic trudnego
ale miałam obiad, a teraz moje dziewczyny (mama i Nucia) śpią jak zabite.ja szukam jakiegoś laboratorium blisko mnie. czy w luxmedzie i diagnostyce wyniki są tego samego dnia - wiecie może? i czy sobotnie wyniki będą w sobotę?
anisiaj beta kosztuje 39 zl a ja place 37 morfologia chyba 10 zlja jestem bardzo zadowolona z diagnostyki
szybko wyniki tego samego dnia nie trzeba isc odbierac z neta mozna druknac wiec jest spoko.