• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta - cholera wie :) to wygląda raczej tak, jakby z tego 1 zrobiły się 2. lekarze rozkładają ręce, mają o moim przypadku gdybać na jakiejś konferencji w weekend na mazurach, jestem kosmitką - czas to wyznać :)

Anisiaj-bedziesz miała poprostu niezwykłe dzieci Justi-u mnie Nastka ma obcykane od dawna oba piloty od cyfry i od tv wiec jak ja ide do wc to wracam i mam przełaczone,internet mi cos szwankuje

anisiaj przynajmniej jak pójdziesz na kolejną wizytę to lekarz będzie bardziej obeznany:-)
Faktycznie coraz więcej będzie mam październikowych:-)
Bobo czy ja dobrze czuje że się nadal martwisz????Twoje pęcherzyki też urosną tylko daj im troszke czasu
Wiola widziałam Twoją córę na FB, prześliczna dziewczynka, a oczka-marzenie!

Marta, ja się dobrze czuje. Dpiero niedawno wrócilam do domu po pracy,l bo wdepnęłam jeszcze do koleżanki cieżarówy. Tylko zmęczona jestem. Wykapałam się i teraz usiadłam do kompa.
Witaj Pamela, wpadaj czasem na kawkę i ploteczki:-D Jak tam tatuaż? Zdecydowalaś sie w końcu? Co tam u Ciebie?
Anisiaj, jestem ciekawa tej twojej bety. Bedzie dobrze, a widzisz, że mówiłysmy dobrze, że analiza krwi po 4 dnia jest bez sensu. No nie jest tak? Nie jest?
Bietka, czekam na wieści.
Bobo, dopóki zamieszczasz źródła cytatów to antyplagiat sie nie doczepi

anisiaj ja wogóle Cię nie mogłam zaprosić :-( czyli chodzi o post 2305 to nic mi się nie pokazało nic nie mam

wczoraj wiecie co troche sie wkurzyłam i troche mi si eprzykro zrobiło, jak urodzilam Igorka to wiadmo co jakis czas odkładalam ciuszki z których wyrastal, w między czasie z rodziny jedna osoba zaciążyła więc chciała pożyczyć, ok no to pożyzcyłam pozniej sie dowiedzialam,ze te rzeczy zostaly jeszcez komuś pożyczone no i w końcu wczoraj po długim upominaniu sie :crazy:dotarły do mojego domu i sie wkurzyłam, bo wychodzi na to,ze dwójka dzieci w tym chodziła a nic od siebie baby nie dały. wszystkie rzeczy poniszczone, poplamione :crazy: od kompletów brakują czesci kurcze i tak sobi epomyślalam,ze jak ja bym coś pożycząła i bym wiedziął ,ze nie oddaje w takim stanie jak brałam to cos dokupuje albo oddaje jeszce jakieś swoje rzeczy któr mialam z innych źródeł. i tak to jest jak sie pożycza. teraz ja muszę sama sobie dokupic:wściekła/y:
mnie strasznie wkurzają ludzie nie szanujący cudzych rzeczy .. ciuszki po Ameli na szczęście dostałam nienaruszone , ale luzie często mi "kradną" ksiażki lub niszczą a dla mnie ksiażki to świętość ..

Milego Wiolka :)

baby moje ;) czy można pić meliskę w ciąży?
gdzieś mam listę wszystkich ziół z podziałem czy można czy nie .. zaraz poszukam i wrzucę
ja znalazlam nowa metode leczenia raka , i sie chyba wybierzemy z mezem , trzeba wszytskieog probowac !!!!! moze w koncu cos pomoze nam :( dpobra ja mykam , papap :*
trzymam kciuki !!!
dziewczynki ja spadam pisac prace co by plagiat nie byl hihi :) pozniej sie odezwe papa
miłego pisania !!
Scoti świetne wieści-dziękuję:-).
Anisiaj słuchaj się mamy:tak:

A wiecie,że coś mi mój dwulatek gorączkuje od wczoraj,tzn 31,1 -37,2 i oprócz przytkanego noska nic mu się nie dzieje.Szaleje jak zwykle.Właśnie zbudował sobie pistolet z klocków i strzela.
Podaję jemu Rutinacea w syropku 3x5ml i jego wit z żelazem 2x5ml.
Na razie nie pójdę do lekarza,co???
jakiś wirus panuje.. ja dziś byłam z małą u pediatry...
JESTEM już i padam na pysk... tak jak rano wyszłam teraz dopiero wróciłam :crazy:
W sądzie nie dość że kierowca autobusu- idiota za późno wyświetlał przystanki i wysiadłam nie tam gdzie miałam i 2 kilosy szłam to jeszcze zero pomocy ale popoprawiałam co trzeba i mam nadzieję, że teraz będzie już dobrze. Na Lutyckiej jak jechałam to biegłam na tramwaj - masakra mam nadzieję, że dzidzi to nie zaszkodziło :szok: w szpitalu się pogubiłam ale w końcu trafiłam... W zusie mi poszło w miarę szybko, babka spoko powiedziała i pozaznaczała co mam zrobić i dałam im numer konta - więc pieniążki będę miała na konto :tak: no to tyle wrażeń.

przepraszam ze tak o sobie ale zaraz was nadrobię :-D
też dziś byłam na Lutyckiej :)
pamela - witaj! :)

bobo
- antyplagiat ma i książki i prace dyplomowe - mgr, licencjaty i dr. Nie ryzykuj, tylko zmień kilka wyrazów, to przecież nic trudnego :)

ale miałam obiad, a teraz moje dziewczyny (mama i Nucia ;)) śpią jak zabite.ja szukam jakiegoś laboratorium blisko mnie. czy w luxmedzie i diagnostyce wyniki są tego samego dnia - wiecie może? i czy sobotnie wyniki będą w sobotę?
w diagnostyce betę miałam po 45 minutach i można online
anisiaj beta kosztuje 39 zl a ja place 37 morfologia chyba 10 zl :) ja jestem bardzo zadowolona z diagnostyki :) szybko wyniki tego samego dnia nie trzeba isc odbierac z neta mozna druknac wiec jest spoko.

też jestem zadowolona .. tam dowiedziałam się ze się udało począć Amelkę :D

Wrociłam padam na twarz . ale przywiozłam biurko od rodziców i mam kąt do malowania .. kupiłam wazony wiec całą noc będę mazać :))

reklama
Dżoana nie wiem czy mi nie odpisałaś czy przegapiłam - pewnie to drugie bo oczy mi sie zamykają .. ehh

jeden czy 2 staniczki ?? jak nie będą pasowały to odeślesz i wymienię Ci na mniejsze lub większe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry