szóstkowa mama
Fanka BB :)
Anisiajmożna meliskę i inne.Mnie nawet gin pozwolił brać tabsy ziołowe Persen Forte,bo miałam stany lękowe i spać nie mogłam.
Wiolka twoja Nastka to fajna mądralińska,ale i u mnie dzieci mnie edukują,hihihi.
Joweg&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i mocno do serducha przytulam.
Dzoana&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Co do pożyczania i oddawania,to i ja się parę razy nacięłam,ale nie na długo mnie to zraziło.Nadal pożyczam i zdaję sobie sprawę,że większość na wieczne oddanie.Więcej rzeczy dostałam od osób nie z rodziny.
Tak więc kochane,jak uda mnie się zaciążyć,to wspomożecie mnie choćby małym bodziakiem czy śpioszkami.No bo ja po Franiu nic już nie mam.
Byłam dziś w tej poradni,zrobili Szymkowi badanie psychologiczne,potem ja miałam rozmowę z p.psycholog.I teraz pieję z dumy,że mam takiego syna.Zostałam mile zaskoczona
.
Po diagnozę mam iść za 2 tygodnie,ale nie będę namolna i przyjdę za trzy,po łikendzie majowym.
Wiolka twoja Nastka to fajna mądralińska,ale i u mnie dzieci mnie edukują,hihihi.
Joweg&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i mocno do serducha przytulam.
Dzoana&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Co do pożyczania i oddawania,to i ja się parę razy nacięłam,ale nie na długo mnie to zraziło.Nadal pożyczam i zdaję sobie sprawę,że większość na wieczne oddanie.Więcej rzeczy dostałam od osób nie z rodziny.
Tak więc kochane,jak uda mnie się zaciążyć,to wspomożecie mnie choćby małym bodziakiem czy śpioszkami.No bo ja po Franiu nic już nie mam.
Byłam dziś w tej poradni,zrobili Szymkowi badanie psychologiczne,potem ja miałam rozmowę z p.psycholog.I teraz pieję z dumy,że mam takiego syna.Zostałam mile zaskoczona
.Po diagnozę mam iść za 2 tygodnie,ale nie będę namolna i przyjdę za trzy,po łikendzie majowym.

.