• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiajmożna meliskę i inne.Mnie nawet gin pozwolił brać tabsy ziołowe Persen Forte,bo miałam stany lękowe i spać nie mogłam.
Wiolka twoja Nastka to fajna mądralińska,ale i u mnie dzieci mnie edukują,hihihi.
Joweg&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i mocno do serducha przytulam.
Dzoana&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Co do pożyczania i oddawania,to i ja się parę razy nacięłam,ale nie na długo mnie to zraziło.Nadal pożyczam i zdaję sobie sprawę,że większość na wieczne oddanie.Więcej rzeczy dostałam od osób nie z rodziny.
Tak więc kochane,jak uda mnie się zaciążyć,to wspomożecie mnie choćby małym bodziakiem czy śpioszkami.No bo ja po Franiu nic już nie mam.

Byłam dziś w tej poradni,zrobili Szymkowi badanie psychologiczne,potem ja miałam rozmowę z p.psycholog.I teraz pieję z dumy,że mam takiego syna.Zostałam mile zaskoczona:tak:.
Po diagnozę mam iść za 2 tygodnie,ale nie będę namolna i przyjdę za trzy,po łikendzie majowym.

reklama
jestesmy z powrotem

Dzidzius napoczatku chyba spal, ale jak sie potem obudzil to juz ani na chwile sie nie zatrzymywal tak sie wiercil:-)
Ma 6,5cm i pani obliczyla ze jest 12t6d a termin na 25 pazdziernika
zdjecie M pozniej zeskanuje to sie pochwale

6-mamo - jak ja bym chciała mieć w poradni takich cierpliwych rodziców :))) wiesz - lubię ten moment, kiedy mówię rodzicom wyniki, jak dziecko wypada ponad normę, a rodzice aż puchną z dumy :))))

scotland - super! będę czekać na zdjęcie :))) ale ten czas leci!

madlen - fajnie, że jesteś :)

idę leżeć, bo królowa matka krzyczy ;) mówię Wam, jakie będę miała dzisiaj żarełko. Moja mama to kobieta anioł :)

Scoti świetne wieści-dziękuję:-).
Anisiaj słuchaj się mamy:tak:

A wiecie,że coś mi mój dwulatek gorączkuje od wczoraj,tzn 31,1 -37,2 i oprócz przytkanego noska nic mu się nie dzieje.Szaleje jak zwykle.Właśnie zbudował sobie pistolet z klocków i strzela.
Podaję jemu Rutinacea w syropku 3x5ml i jego wit z żelazem 2x5ml.
Na razie nie pójdę do lekarza,co???

szostkowa moja cora tak kiedys miala..zero kaszlu,kataru,normalny apetyt..jak to u zdrowego dziecka adhd :-D,ale miala wysoka goraczke..zawsze zbijam sama do 3dni,bo to moze byc 3dniowka,ale na czwarta dobe to samo...okazalo sie,ze miala lekka wydzieline na gardle,ktora powodowala wysoka goraczke..
scoti cudowne wiesci ;-),a kto ci robi usg ?,lekarz czy kto inny ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry