• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

JESTEM już i padam na pysk... tak jak rano wyszłam teraz dopiero wróciłam :crazy:
W sądzie nie dość że kierowca autobusu- idiota za późno wyświetlał przystanki i wysiadłam nie tam gdzie miałam i 2 kilosy szłam to jeszcze zero pomocy ale popoprawiałam co trzeba i mam nadzieję, że teraz będzie już dobrze. Na Lutyckiej jak jechałam to biegłam na tramwaj - masakra mam nadzieję, że dzidzi to nie zaszkodziło :szok: w szpitalu się pogubiłam ale w końcu trafiłam... W zusie mi poszło w miarę szybko, babka spoko powiedziała i pozaznaczała co mam zrobić i dałam im numer konta - więc pieniążki będę miała na konto :tak: no to tyle wrażeń.

przepraszam ze tak o sobie ale zaraz was nadrobię :-D

reklama
Wiec tak usg mam za tydzien,przepraszal mnie ale nie zapisal sobie numeru do mnie a dzis w szpitalu nawalil nowy ultrasonograf a na tych archaicznych nie chcial robic. Przeprosil ze musialam przyjechac dlatego sie nie gniewam. Pytalam o ten bol mowi ze tak moze byc.paaaaaaas

Scoti to 2 dni przede mną masz termin hi hi ja mam na 27 października - ale fajnie :-D
6mamo zdrówka dla dwulatka
Madlen co u Ciebie ?
Joweg no w końcu się pokazałaś hi hi kciuki za was i nową metodę&&&&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj , Dzona jak się czujecie ?
Anaber bardzo nie ładnie zrobili z tymi rzeczami wstyd ! szkoda że tak wyszło z tym usg
Aneczka powodzenia kochana ja też dziś walczyłam w zusie
Witam resztę kobietek :rofl2:

Ja przyszłam a WY gdzie ?????

Ostatnia edycja:
scoti cudowne wiesci ;-),a kto ci robi usg ?,lekarz czy kto inny ??

tak pani doktor przynajmniej tak mowili zmierzyla przeziernosc karkowa 1.6mm (kosci nosowej nie mierza ale musza sprawdzic czy jest obecna tak bo sie nie znam???) a na koniec pobrali mi krew i do 14dni mam miec wynik

Scoti to 2 dni przede mną masz termin hi hi ja mam na 27 października - ale fajnie :-D
Marta no wlasnie nie wiem jak oni to licza bo dzidzia ma 6.5cm a twoja ma prawie 9cm tak? chyba jakies inne normy tutaj maja...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry