• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta kaszel dobrze juz lepiej jest :)
wkurzam sie bo pisze prace praktycznie na podstawie neta bo ksiazek nie mam w biblio wiec co poznajdywalam to przeinaczam na swoje potrzeby i tak jakos klece te moje wypociny. mam nadzieje ze ten antyplagiat sie nie domysli hihi.
marta a u Ciebie jest ten antyplagiat?

Scoti-gratuluje udanej wizyty:-) Bietka-kciuki za wizyte i powodzenia:happy: Ja załatwiłam opinie z gopsu może już na jutro będę mieć bo ta babka była u nas niedawno jak mi dokumenty wystawiała do wózka i teraz bez wizyty mi wypisze spać mi sie chce niemiłosiernie Nastka koleżanke pożegnała a wam jak dzionek mija?

czesc dziewczynki! no wiec ja wrocilam juz z Polski i niestety obeznalam sie z tematem rozlamu naszego forum.i mialam takie uczucie jak dzieci,ktorych rodzice sie rozwodza-masakra! nie wiem o co chodzi,bo ja moze troche nierozgarnieta jestem,ale nie wiedzialam ze jest jakis konflikt.lubie wszystkie staraczki i dla mnie nie ma roznicy ile kto tutaj juz pisze,czy jest dopiero starajaca,czy tez szczesliwie ma fasolke w brzuszku:tak:.tak wiec chcialabym utrzymywac kontakt z obydwoma forum,bo na obydwu znalazlam wspaniale osoby! mam nadzieje ze pozwolicie mi tutaj z Wami nadal pisac i nie bedzie problemu jesli i tam bede zagladala,bo kibicuje wszystkim dziewczynom ktore poznalam i byloby mi przykro nie wiedziec co u nich slychac... bardzo sie za Wami wszystkimi stesknilam,uciekam do pracy,pozdrawiam serdecznie!

Pamela dobrze ze wrocilas cows-hug.gifnie ma problemu mozesz pisac na obu watkach;-) jak bedziesz miala chwile to opowiedz wiecej jak spedzilas urlop i czy samopoczucie juz lepsze.

ale bym cos wszamala a lodowka swieci pustkami

reklama
pamela super ze do nas trafilas :) zostan ile chcesz i pisz kiedy masz ochote :)
ja kwitne nad praca ale nie mam weny juz przeksztalcac tego wszystkiego :(( masakra z tym :(( nie ma ksiazek i trzeba z neta sie podpierac i du.pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry