• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj można ale musisz mieć kartę stałego klienta, bo jak sprawdzasz rzez net to musisz wpisać numer swojej karty ale możesz ją wyrobić na miejscu sobie. Nie wiem ja jest z sobotą - moża zaszwoń się zapytaj co ?
Justi Scot też czaka na październik bo ona ma termin na 25 a ja 27 ale jaja co ?

reklama
anisiaj jak pojdziesz po raz pierwszy to dadza Ci karte kazdemu daja jest ona rowniez znizkowa ( mam 2 zl mniej na bete hihi) i pozniej na stronie sie logujesz wpisujesz nr karty i pin ktory oni Ci musza tez dac i sprawdzasz. jak zrobisz w sobote to w sobote beda. ja robie ok 7.30 to ok 11 juz mam :)

anisiaj beta kosztuje 39 zl a ja place 37 morfologia chyba 10 zl :) ja jestem bardzo zadowolona z diagnostyki :) szybko wyniki tego samego dnia nie trzeba isc odbierac z neta mozna druknac wiec jest spoko.

anisiaj jakby sie zdazylo ze nie dadza Ci karty to sie upomnij. kazdy z diagnostyki taka ma wiec musza Ci dac i pin do niej rowniez tez musza dac :) a jakie wyniki jutro robiisz?

betę i w sobotę drugą, bo ten gin wczoraj dziwił się, że rośnie tak dziwnie, ale że w ogóle rośnie, no i kazał olać ten wczorajszy wynik, bo co to za badanie po 4 dniach od pobrania...

anisiaj no to po ok 3 godz od pobrania mozesz sprawdzac. bo jak oni pobieraja to wpisuja godz pobrania i po ok 3 godz jest wynik :) beta bedzie wysoka skoro masz dwa pecherzyki to bedzie piekna :) ja powtarzam bete w poniedzialek :) ciekawe jaka bedzie roznica?

kochana, ale ja w tej ciąży już jestem tyle czasu a tu dopiero jakiś drugi pęcherzyk. to jest jakaś medyczna anomalia, więc i beta może wyjść dziwaczna. ja robię tę betę tylko dlatego, że lekarz powiedział, że o przerwaniu ciąży nie można myśleć dopóki beta rośnie choćby o 5 jednostek i mi kazał. sama już bym nie robiła, bo już nie mam nerwów. podziwiam Ciebie, że tak dajesz radę robić kolejną betę :)

spadam na "Julkę" (jakoś muszę się z tym pogodzić, że zaczęłam oglądać seriale;))

reklama
anisiaj mi sie juz nie chce tej bety robic ale lekarz mi zalecil bo nie wie u mnie co i jak i na podstawie bety widzi co sie dzieje i jak rosnie i w ogole wiec laze i robie. najchetniej to bym leki i bete w kosmos wywalila i cieszyla sie ciaza hihi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry